Quantcast

Nauja pramoga vilniečiams

Riedučių klubas „Roller“ vilniečiams siūlo ratuotus šeimos sekmadienius. Naujove susidomėjo ir žymūs vilniečiai: aktoriai Leonardas Pobedonoscevas, Saulius Siparis, „Žvaigždžių duetų“ dalyvis Edmundas Štengeris-Mundis.

Kviečia šeimą čiuožti

Sekmadienį riedučių klubo savininkai pirmąkart surengė ratuotą popietę šeimai. Patys drąsiausieji buvo mažieji lankytojai. Šie drąsiai avėsi ratuotus batus ir čiūžtelėjo į spalvomis nutviekstą aikštelę. Iš paskos, nedrąsiai stodamiesi ant ratuotų pačiūžų iš paskos slinko ir tėveliai. Dažnas jų drąsiau jautėsi įsikibęs atžalai į ranką.

„Pirmą kartą ant riedučių“, - į sieną pasirėmusi šypsojosi mama Natalija. Labai nedrąsiai, įsikibusi į aukštelę juosiančius turėklus, ji apsuko ratą ir nusprendė truputį atsivėpti. Nedelsdamos mamą už rankų pačiupo dvi paauglės dukros ir nusitempė į aikštelės vidurį.

Pro juos pirmą kartą avinti riedučius sunkiai kelią skynėsi mažoji Aurelija. Vienoje rankoje balionas, kitoje - saldainis. Maldaujančiomis akimis ji žvilgterėjo į tėti - gal galėtų padėti. Tas nedelsdamas čiupo mažąją į glėbti ir apvedė ratą kitą. Išskėtusi rankas į šalis ir į priekį atkišusi ratukus mažoji kone sklendė oru.

Lankytojų tarpe - žvaigždės

Netrukus į riedučių klubą ėmėm gužėti ir „žvaigždūnų“ šeimos. Pirmasis, besisukiojantis prie riedučių lentynos, pastebėtas aktorius L.Pobedonoscevas. Šeimyną pasivažinėti atsivedęs tėtis susidūrė su rūpesčiu - nerado mažiausiai, vos trejų su puse metų sulaukusiai dukrytei Emilijai tinkamų riedučių. Pasukęs galvą L.Pobedonoscevas rado išeitį - mažajai užmaukšlino batus, o ant šių - suaugusiems skirtus riedučius. Pats aktorius taip pat nevengia pralėkti su ratuotais batais.

„Šita pramoga man gana artima. Vaikystėje lankiau čiuožimą, tai labai panašu. Aišku, tarp keturračių riedučių ir pačiūžų yra šioks toks skirtumas. Su pirmaisiais per daug neįsibėgėsi, triukų nepadarysiu, jie skirti daugiau laisvam važinėjimui“, - sakė jis.

Netrukus prie riedučių lentynos pasirodė ir Mundis su šeima, tačiau pats ant ratukų stoti nepanoro. Esą ši pramoga jį ne itin žavi, kur kas geriau būtų panardyti. Tad išleidęs į aikštelę žmoną ir sūnų, pat liko saugoti mažosios dukrytės.

„Retai tenka pabūti su šeima. Aš šiandien išvažiuoju į Rygą, tai prieš kelionę nusprendėme dar šiek tiek pabūti kartu. Dovana šeimai? Na, gal tai dovana greičiau man“, - ilgesingai atsiduso Mundis.

Naktinis riedučių klubas Vilniuje atidarytas vasario viduryje, tačiau buvo skirtas lankytojas nuo 18 metų. Nuo šiol klube kiekvieną sekmadienį bus kviečiami ir mažieji vilniečiai.


Šiame straipsnyje: riedučiaiRoller

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių