Quantcast

Muzikos ir šokio spektaklyje - kaip beprotnamyje

Projekto „maProject“ dalyviai visuomenei pristato šešių savaičių triūso kūrybinėse dirbtuvėse rezultatus. Per 40 min. trunkantį performansą žiūrovai penktadienį ir šeštadienį pamatys jungtinį gyvą šokio ir muzikos atlikėjų pasirodymą.

Visas šou atskleidžiamas per specialiai projektui sukurtą muziką bei vaizdo meno, scenografijos, kostiumų ir šviesų efektus.

Stebėti pasirodymą galima, įsiliejant į pačią jo gelmę. Žiūrovui tenka ne pasyvaus stebėtojo vaidmuo, bet aktyvaus dalyvio, galinčio judėti, iš arti stebėti pasirodymo dalyvių emocijas ir kūnų kalbą.

Patys performanso kūrėjai – devyni menininkai iš Lietuvos, Lenkijos, Bulgarijos ir Nyderlandų – savo darbą prilygina Babelio bokštui. Iš skirtingų kultūrų kilę žmonės turėjo susivienyti vienam tikslui – menui. Šešias savaites kurtame performanse susipina įvairūs meno žanrai – šokis, muzika, architektūra, dizainas, instaliacijos.

„maProject“ yra projekto kultūros sostinės projekto „Europos menų mokykla“ dalis.
Jungtinėmis menininkų pajėgomis sukurtą performansą miestiečiai galės išvysti penktadienį 19.00, 21.00 val., šeštadienį - 17.00, 19.00, 21.00 val.

Lankytojų skaičius ribojamas, pirmenybė patekti į renginį teikiama iš anksto užsiregistravusiems el. pašto adresu registracija@maproject.eu Vienu metu pasirodymą gali stebėti apie 70 žmonių.

Pasirodymo vieta - Vilniaus dailės akademijos Naujųjų rūmų fojė, Malūnų g. 5.

 


Šiame straipsnyje: MaProjectperformansas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių