Quantcast

„Lietuvos spaudai“ lietuvybės išsižadėti neleista

  • Teksto dydis:

87 Vilniuje esantys „Lietuvos spaudos“ kioskų pavadinimai privalės būti išsaugoti. Vilniaus miesto savivaldybė paskelbus konkursą iš karto numatė sąlygą, kad nugalėtojas turės išlaikyti prekės ženklą „Lietuvos spauda“.

Esant šioms sąlygoms, įmonė UAB „Reitan Convienience Lithuania“ pati apsisprendė dalyvauti konkurse. Ši sąlyga dar kartą patvirtina ir pasibaigus konkursui, pasirašant sutartį.

„Primename, kad įmonė pagal sutartį privalo išsaugoti lietuvišką pavadinimą „Lietuvos spauda“ arba kitą suderintą su savivaldybe lietuvišką pavadinimą“, - sako sostinės meras Artūras Zuokas.

UAB „Reitan Convienience Lithuania“ šiuo metu valdo 87 „Lietuvos spauda“ kioskus. Šių kioskų eksploatavimui ir buvo skelbtas konkursas, kurioje aiškiai buvo numatyta išskirtinio pritaikyto Vilniui ir Lietuvai prekės ženklo išsaugojimo sąlyga.

Šiuo metu bendrovė informavo visuomenę keičianti „R-kiosk“ pavadinimą į „Narvesen“. Šiuo savo žingsniu įmonė reikalavimų kol kas nepažeidžia, tačiau įmonė negalės keisti jos valdomų „Lietuvos spaudos“ kioskų pavadinimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Štai jums ir Convienience. Europai sukeliam daug juoko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių