Quantcast

Lietus ir vėjas Vilniaus pagailėjo

Sekmadienį Lietuvoje šėlęs stiprus vėjas ir liūtis didesnių nuostolių Vilniui nepridarė. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) neturi duomenų apie vėjo išverstus medžius, apgadintus pastatus ar suniokotą žmonių turtą.

Kaip portalą informavo PAGD Visuomenės informavimo skyriaus atstovas Gintautas Druktenis, žinių apie Vilniuje gamtos galimai pridarytus nuostolius kol kas nėra. Gelbėtojams sostinėje, priešingai nei Klaipėdoje, neteko vykti šalinti nuverstų medžių. Duomenų apie nuo gamtos nukentėjusius žmones Vilniuje taip pat nėra.

Tiesa, šįryt sostinėje šalia laisvalaikio ir prekybos centro "Panorama" tebegulėjo tikriausiai vėjo nuverstas didžiulis reklaminis stendas.

Portalas primena, kad stipri liūtis Vilnių užklupo sekmadienio pavakare. Lietaus būta tokio stipraus, kad vietomis matomumas siekė tik keliasdešimt metrų.

Tuo metu pajūryje siautęs vėjas pridarė šiek tiek nuostolių. Klaipėdoje siautęs stiprus vėjas vartė medžius, laikinus statinius, darkė pastatų apdailą. Vėjo nuversta pavėsinė sužalojo ir moterį.


Šiame straipsnyje: vėtralietusVėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių