Quantcast

„Liberalų manifestas“ padės pasikartoti liberalizmo principus

Trečiadienio vakarą Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje pristatomu „Liberalų manifestu“ bus mėginama „atšviežinti“ tokius savaime suprantamus principus kaip žmogaus teisės, žodžio laisvė, nepriklausoma žiniasklaida, kuo mažesnis valstybės kišimasis į ekonomiką ir kitus. Dokumentas, skirtas pasikartoti bei priminti sau ir kitiems liberalizmo principus ir vertybes - sukurtas stipriausių valstybių, tačiau šiuo metu primirštas. „Liberalų manifestą“ pristatys Seimo narys, Liberalų sąjūdžio atstovas Arūnas Gelūnas.

A. Gelūno teigimu, šiuo sudėtingu liberalams laikotarpiu, kai partija yra purtoma skandalų, labai svarbu žiūrėti į priekį, burti bendraminčius, kurie prisidėtų prie liberalizmo Lietuvoje atkūrimo. Pristatymas bus puiki proga apsikeisti nuomonėmis apie tai, kiek pagrįsti dabartinio skandalo fone liberalams metami kaltinimai.

Anot manifesto organizatoriaus, liberalai ir liberalizmas yra puolami ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, tad dokumentas turi simbolinę prasmę visiems liberalias vertybes puoselėjantiems žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Apsaugok Viespatie Lietuva nuo liberalizmo ir jo tokiu platintoju kaip sis zmogutis.

GELŪNAS nori išsaugoti gyvenimą- KITŲ SĄSKAITA,

GELŪNAS nori išsaugoti gyvenimą- KITŲ SĄSKAITA, portretas
ir ne tik aš taip norėčiau LAISVAI gyventi nieko NEKURDAMAS, juk MANA iš dangaus nekrenta, tačiau visais būdais STENGIESI išsaugoti VELTĖDŽIŲ gyvenimo būdą--negi tapai POTOLOGINIS ligonis, kad NEGEBI PASTEBĖTI, kokią žalą pasaulyje daro liberalizmas, žmonijos PROGRESUI ir gyvenimui. Bent turėtum MATYTI, kokį "indėlį" liberalai įnešė Lietuvos ŽMONIŲ gyvenimui per 30 metų---tik AKLAS gali nepastebėti LIBERALŲ alinančių veiksmų sukuriant SKURDŲ šalies žmonių gyvenimą. Trisdešimties metų gyvenimo faktai parodė, kad šalyje LIBERALAI egzistavo-- kaip PARAZITINĖ žmonių gyvenimą alinanti GAUJA.

Anonimas

Anonimas portretas
Liberastai Tautos ir Lietuvos priešas nr.1 šiai dienai....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių