Quantcast

Iš „LEO - NE“ liko tik „NE“ (papildyta)

Ketvirtadienį prie sostinės Baltojo tilto surengta įspūdinga protesto prieš nacionalinį investuotoją „Leo LT“ akcija nebuvo tokia įspūdinga, kokios tikėtasi. Protestuotojai turėjo suformuoti didžiulį užrašą „LEO - NE“, tačiau susirinko per mažai žmonių - jų pakako tik žodeliui „NE“.

Žodis „LEO“ taip pat buvo užrašytas ant vejos. Tačiau ne gyva grandine, o tamsia plėvele, ant kurios turėjo sustoti protestuotojai.

Šio protesto organizatoriai - Jungtinis demokratinis judėjimas, vadovaujamas bene aršiausio „Leo LT“ priešininko Kęstučio Čilinsko. Šią akciją judėjimas vadina „paskutiniu laisvų piliečių perspėjimu korumpuotam Seimui ir pirmu rinkėjų priminimu išrinktajai Prezidentei D.Grybauskaitei, jog tauta nepamiršo jos pažado panaikinti „Leo LT” oligarchinį darinį“.

Beje, pastaruoju metu aistros kunkuliuoja ne tik tarp privačių „Leo LT“ dalininkų „NDX energijos“ ir K.Čilinsko. Jungtinio demokratinio judėjimo lyderio pasisakymai papiktino ir premjerą Andrių Kubilių - šis pareiškė, kad K.Čilinsko viešai išsakyti kaltinimai apie tariamą „Maximos“ savininkų protegavimą naudos duoda būtent „NDX energijai“. Tikėtina, kad K.Čilinskas už tokias replikas A.Kubilių paduos į teismą.


Šiame straipsnyje: Leo LTLeoprotestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių