Quantcast

Latvijos ambasadoje Vilniuje galima pasirašyti užuojautų knygoje (papildyta)

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Latvijos ambasadoje Vilniuje galima pareikšti užuojautą dėl tragedijos Rygoje, kur sugriuvus prekybos centrui "Maxima" žuvo daugiau kaip 50 žmonių.

Nelaimės aukas bus galima pagerbti pasirašant užuojautų knygoje. Ambasada BNS informavo, kad norintieji tai padaryti turėtų atvykti į ambasadą M.K.Čiurlionio gatvėje 14-16 valandomis.

Pagerbdami žuvusiųjų Rygoje atminimą, knygoje pirmadienį jau pasirašė prezidentė Dalia Grybauskaitė ir užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

"Savo ir visos valstybės vardu reiškiu gilią užuojautą dėl tragedijos Rygos prekybos centre. Lietuvai skaudu dėl šios nelaimės. Linkime stiprybės Jūsų tautai, kurios susitelkimą, rimtį ir vienybę gerbiame nuo seno. Lietuva liūdi kartu su Jumis", - sakė D.Grybauskaitė.

Parduotuvės "Maxima" stogas Rygoje įgriuvo praėjusį ketvirtadienį. Iki šiol griuvėsiuose rasti 54 žuvusieji, įskaitant tris ugniagesius gelbėtojus, kurie dirbo pastate prieš antrosios stogo dalies griūtį. Dar dešimtys žmonių buvo sužeisti, o 19 iš jų tebegydomi ligoninėje. Kelių nukentėjusiųjų būklė tebėra sunki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užuojauta

Užuojauta portretas
Latvijos ambasadoje Vilniuje bus galima pasirašyti užuotų? knygoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių