Quantcast

Laikas pirkti bilietus į Eros Ramazzotti koncertą

Po septynių mėnesių, lapkričio 7 dieną, Vilniuje naujausią savo kūrybą pristatys romantiškasis italas Eros Ramazzotti. Bet galvoti apie tai, ar norite jį dainuojantį išgirsti gyvai, reikia dabar, nes bilietus į visame pasaulyje populiaraus dainininko vienintelį pasirodymą Lietuvoje bus galima įsigyti jau nuo kovo 31 dienos.

Bilietai į italų muzikos žvaigždės koncertą mūsų šalyje bus pradėti platinti kovo 31 dieną, 10 valandą ryte, visose „Tiketa“ kasose ir internetu. Jų kaina 160-300 litų. Organizatoriai įspėja, kad Eros Ramazzotti pasirodymą Vilniuje galės išvysti tik keli tūkstančiai žiūrovų.

Eros Ramazzotti yra vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje, pardavęs milijonus albumų, sukūręs kelias dešimtis populiariosios muzikos klasika pripažintų hitų. Jo šlovė neblėsta iki šiol - dainininkas yra ypač populiarus Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje ir, be abejo, gimtojoje Italijoje. Šiuo metu atlikėjas įrašinėja naują albumą, kuris dienos šviesą turėtų išvysti metų pabaigoje - naujausias Eros Ramazzotti dainas išgirs ir  Lietuvos žiūrovai lapkritį Vilniuje įvyksiančiame koncerte.

Eros Ramazzotti yra išleidęs 14 studijinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje parduota daugiau nei 20 milijonų jo įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cockeris, Carlosas Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti, ir daugeliu kitų. Jis yra vienintelis italas, kuriam buvo suteikta garbė koncertuoti prestižinėje Niujorko „Radio City“ muzikinėje arenoje, kur pasiklausyti sensaciją sukėlusių melodijų susirinko daugiatūkstantinė žiūrovų minia.

Vienintelį Eros Ramazzotti pasirodymą Vilniuje organizuoja Rytų ir Vidurio Europoje pirmaujanti koncertinė agentūra „Makroconcert“.


Šiame straipsnyje: Ramazzottimakroconcert

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių