Quantcast

Lady Gaga žada priblokšti ir jos nemėgstančius lietuvius

Rugpjūčio 21 d. Vilniaus Vingio parke koncertuosianti svarbiausia šių dienų pop muzikos žvaigždė Lady Gaga su koncertiniu turu „Born This Way Ball“ žada priblokšti ne tik savo gerbėjus, bet ir jos nemėgstančius lietuvius.

Atlikėja su savimi į mūsų šalį atsigabens ne tik daugybę pagalbininkų, unikalius kostiumus, garsą, apšvietimą, bet ir įspūdingą sceną.

Visa tai gabens net 60 vilkikų. Net neabejojama, kad tokios scenos ir tokio šou Lietuvos publika ir koncertų rengėjai dar nėra matę.

Prekyba bilietais į bene geidžiamiausią koncertą Lietuvos istorijoje prasidės jau po savaitės – pirmadienį, balandžio 30 d., nuo 10 val. ryto „Ticketpro” bilietų kasose visuose Lietuvos „Rimi Hypermarket” prekybos centruose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt. Pirmieji bilietai kainuos 225 Lt. Dainininkės gerbėjai galės už 295 Lt įsigyti bilietus į specialiąją gerbėjų zoną, o už 499 Lt – bilietus ankstyvam atvykimui, t.y. su galimybe išsirinkti geriausias vietas. Išskirtiniai koncerto svečiai galės mėgautis ypatingos VIP zonos malonumais ir itin patogiai stebėti Lady Gagos pasirodymą.

Naujo turo reginys apstulbins

Internete Lady Gaga jau buvo pasidalinusi naujojo koncertinio turo „Born This Way Ball“ scenos eskizais. Vilniuje, kaip ir kiekviename mieste, kur dainininkė pasirodys, iškils įmantri gotikinė pilis.

Joje netrūks specialių balkonų, iš kurių pasirodys Lady Gaga, taip pat bus sumontuotas specialus podiumas, kuriuo atlikėja galės žengti į gerbėjų minią ir būti ypač arti savo mylimiausių „monstriukų“. Pirmieji naujuoju, įspūdingu Lady Gagos šou ir jo scena pasigrožėti galės gerbėjai Pietų Korėjoje. Būtent ten, Seule, balandžio 27-ąją oficialiai bus atidarytos naujosios dainininkės gastrolės.

Beje, neseniai paaiškėjo, kad šiemet dainininkė yra nominuota net 10-čiai prestižinių „Billboard“ muzikinių apdovanojimų, tarp jų ir geriausio atlikėjo, geriausios dainininkės, geriausios pop muzikos atlikėjo bei geriausio albumo. Muzikiniai „Billboard“ apdovanojimai vyks gegužės 20-ąją Las Vegase.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valentinas

valentinas portretas
Šita šlykštynė jau vien savo egzistavimu daug ką pribloškia...

Valickas

Valickas portretas
GAGAGA. Skubėkite nunešti tuos 500 Lt ir pamatyti tą cūdą dyvą. Jeigu keliasdešimt fūrų atvažiuoja, tai tikrai bus kas daugiau, negu ta merga iš štatų. Argi susilyginti su ja mūsų Urmanavičiūtei, kuri savo balseliu be jokios technikos pripildo La Scala salę. Juk GAGA dirba su atvežtiniais elektroniniais decibelais.

žada

žada portretas
......o gal,ačiu dievui, neatskris .......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių