Quantcast

Kirtimų tabore griaunami apleisti statiniai

  • Teksto dydis:

Romų tabore Kirtimuose penktadienį nugriauti 3 apleisti apdegę statiniai ir vieno namo karkasas, šiandien darbininkai griauna vieną pastato karkasą ir vieno namo likučius. Iš teritorijos išvežamos ir šiukšlės. Šie pastatai buvo pastatyti be leidimų ir negyvenami.

Taip pat, remiantis Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos Vilniaus teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyriaus pateikta informacija - 10 taboro teritorijos pastatų naudotojų yra surašyti savavališkos statybos aktai, iš jų - dėl 6 pastatų nugriovimo.

Naudotojams nenugriovus pastatų, Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija kreipėsi į teismą: vienas pastatas jau nugriautas, 4 pasibaigęs  sprendimo įvykdymo terminas, todėl teismo sprendimas jau perduotas vykdyti antstoliams, dar vieną namą iki kitų metų birželio turi nugriauti pats savininkas.

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija dar dėl 15 pastatų pradės savavališkos statybos pripažinimo procedūrą, yra išsiaiškinti pastatų naudotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių