Quantcast

Ketvirtadienį Vilnių merkė stipri liūtis

Nors vasara dar nesibaigė, tačiau šiek tiek atvėsę orai ir smarkios liūtys patvirtina, kad ruduo jau ne už kalnų. Ketvirtadienio popietę sostinės gyventojai buvo užklupti smarkaus lietaus.

Nuo ryto miestiečiai džiaugėsi ne pačiu šilčiausiu, bet ir ne vėsiu oru. Temperatūra pusę dienos siekė 18 laipsnių šilumos. Nors saulė nelepino, o didžiąją laiko dalį miestą gaubė pilki debesys, tačiau šalia miesto centre Nerį kertančio Baltojo tilto buvo galima pamatyti kelias dešimtis gaiva besimėgaujančių gyventojų.

Situacija pasikeitė 14 val.  Netikėtai prapliupęs smarkus lietus lauke buvusius miestiečius privertė ieškotis sau prieglobsčio. Dėl šios priežasties būriai žmonių bėgte bėgo į artimiausius prekybos centrus. Staigiai užsipildė ir greta esančios kavinės, jose gyventojai kantriai lūkuriavo kol pasibaigs juos užklupusi gamtos stichija.

Vietomis lietus buvo kiek silpnesnis, tačiau nuo drėgmės gausos gatvės nusidažė tamsiai pilka spalva, smarkiai pablogėjo eismo matomumas.

Lietaus pritvinkę debesys Vilnių dengs iki pat kitos dienos ryto. Vėjas pūs pietryčių kryptimi 3-7 m/s greičiu. Žadama, kad niūrūs orai tęsis iki pat sekmadienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių