Quantcast

Ketinantiems mokslus krimsti užsienyje – aktuali paroda

  • Teksto dydis:

Kovo 3 d., ketvirtadienį, Vilniuje vyks specializuota paroda „Tarptautinių studijų dienos“. Daugiau kaip 60 dalyvių iš Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Prancūzijos, Olandijos, Ispanijos, Šveicarijos, Italijos, Rusijos ir kitų šalių pristatys įvairias mokymo programas – nuo kalbų kursų iki bakalauro ir magistro studijų.

Parodos lankytojai  galės susipažinti su būsimų studijų kryptimis, sužinoti apie stojimo reikalavimus ir dokumentų pateikimo tvarką, finansavimo galimybes.

Olandijos universitetuose mokestis už mokslą - 1984 eurai per metus. Didžiosios Britanijos universitetuose mokestis už mokslą nuo 6 tūkst. iki 9 tūkst.  svarų sterlingų per metus. Europos Sąjungos piliečiai turi galimybę pasinaudoti studentiška paskola, kuri padengia mokestį už mokslą.

Geros naujienos tiems, kurie ruošiasi įgyti magistro laipsnį viename iš Didžiosios Britanijos universitetų. Nuo kitų mokslo metų Europos Sąjungos piliečiams sudaroma galimybė gauti paskolą iki 10 tūkst. svarų sterlingų. Kiekvienas studentas šią sumą gali išnaudoti sumokant mokestį už mokslą, apgyvendinimą, maitinimą ir t.t. Šia paskola gali pasinaudoti tik Europos Sąjungos piliečiai, kurie nėra įgiję magistro laipsnio, o dabar planuoja studijuoti magistrantūros studijas Didžiosios Britanijos aukštojo mokslo institucijoje nuolatinėse ir tęstinėse programose.

Visą detalią informaciją  apie šias ir kitas aktualias temas galite sužinoti parodoje kovo 3 d.

„Tarptautinių studijų dienos“  Baltijos šalyse vyksta nuo 2005 metų.

Parodos vieta:  „Radisson Blu Hotel Lietuva“, konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20 Vilniuje

Parodos laikas: 10.00 – 18.00

Įėjimas nemokamas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių