Quantcast

J.Tymošenko dukra dėl motinos ligos į Vilnių neatvyks

Buvusios Ukrainos premjerės Julijos Tymošenko dukra Eugenija pranešė neatvyksianti į parlamentinio demokratijos forumo rengiamą konferenciją Vilniuje ketvirtadienį, kaip buvo planuota.

„Taip, mums ką tik pranešė, kad E.Tymošenko neatvyksta, dėl motinos ligos“, - BNS pirmadienį sakė viena iš renginio organizatorių Viktorija Bražiūnaitė.

Šiame renginyje laukiama daug aukšto rango svečių - buvusio kandidato į JAV prezidentus Johno McCaino, vienos iš Rusijos opozicijos lyderių Boriso Nemcovo, Baltarusijos opozicijos lyderio Anatolijaus Lebedko, kitų šalių atstovų.Lietuvai konferencijoje atstovaus Seimo pirmininkė Irena Degutienė, užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis, Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininkas Emanuelis Zingeris, europarlamentaras Vytautas Landsbergis ir kiti.Į renginį taip pat buvo kviesti buvęs Europos Parlamento vadovas Jerzy Buzekas, Gruzijos, Ukrainos ir Moldovos parlamentų vadovai, judėjimo „Rusijos pasirinkimas“ lyderis Vladimiras Ryžkovas, tačiau jie pranešė negalėsiantys atvykti.

Seime rengiamoje tarptautinėje konferencijoje „Parlamentarų vaidmuo stiprinant Rytų Europos demokratines valstybes: kelias į demokratinę visuomenę“ bus kalbama apie Rytų Europos valstybių demokratizacijos perspektyvas, ypatingas dėmesys bus skiriamas šio regiono politiniams įvykiams ir tarptautinės integracijos bei bendradarbiavimi iššūkiams ir vizijoms.

Renginyje taip pat bus nagrinėjami Baltarusijos, Gruzijos, Moldovos, Rusijos ir Ukrainos atvejai, analizuojamos pagrindinės šių šalių demokratijos plėtrai kylančios problemos bei galimybės.

Konferencija rengiama gegužės 3-iąją, kai Lietuva ir Lenkija mini Konstitucijos dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valstybiniai nusikaltimai

Valstybiniai nusikaltimai portretas
Julijos Tymošenko neatjaučia visuomenė, nes ji užmiršo savo statusą ir viską pavertė niekais. Visuomenės turtas neįkainojamas, neparduodamas, nedalomas. Žmonių veikla, ypač vadovaujančių, turi būti sąmoninga. Valdžia negali būti luominė, nes valdymas labai sudėtingas dalykas, todėl vadovai turi dirbti kolektyviškai, draugiškai. Parlamentinis valdymas per daug išdidus. Darbo žmonių valdžia kuklesnė, teisingesnė, darbingesnė.

MmM

MmM portretas
O,tai minkstas tas valdzios kreslas,kad visi taip i ji verziasi,net ,,apkuldami"vienas kita,(kaip Ukrainoj).na,Timosenko per ,,silpna",kad su galingais vyrais del to ,,kreslo" galynetusi.Arba per ,,biedna".Politika siais laikais -pinigu valdzioje!Ne tik Ukrainoj...

virginija

virginija portretas
Darbo valdziai laikas galvoti,kas eina i valdzia,ka renkam-ar graziai pliurpanti,ar nusimananti ....Iki siol tie pirmieji papuola i valdzios postus...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių