Quantcast

Jautrūs ugniagesiai išgelbėjo sąmonę praradusį katinėlį

  • Teksto dydis:

Vakar Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, liepsnojo kažkieno namai. Ugniagesiai bute, kuriame gesino gaisrą, aptiko katiną, jau neberodžiusį gyvybės ženklų. Ir jį išgelbėjo, katinėlis liko gyvas.

Apie tai savo feisbuko paskyroje parašė gyvūnų globos organizacija "Naminukai". Tekstas apie išgelbėtą katinuką labai jautrus.

"Jis liko gyvas ten, kur tinkas nuo karščio atšoko nuo sienų, kur išsilydė visi baldai, kur skilo langai. Jis liko gyvas ten, kur liepsnos gaudė garsiau už gyvenimą.

Ugniagesiai jį surado bute, kuriame gesino gaisrą, jau po visko vėdinant patalpas. Čiupo praradusį sąmonę katinėlį, kuris neberodė gyvybės ženklų ir bėgo kartu į lauką, gelbėjo kaip žmog. Prie katino nosytės prijungė kvėpavimo aparato žarnelę ir po kelių minučių improvizuotos plaučių ventiliacijos, jis jau pradėjo judinti letenėles, vėliau - pakėlė galvą ir galų gale pradėjo stotis!", - rašoma feisbuko paskyroje.

"Naminukai" už jautrią širdį ir stebuklą taria nuoširdų ačiū Vilniaus APGV 3-čiai ir 6-tai komandoms ir didžiuojasi, kad vienas iš ugniagesių, kurio rankose katinėlis įkvėpė pirmąjį šviežio oro gurkšnį, buvo „Naminukų” savanoris Dima - žmogus, kuris gelbėja pasaulį ir darbe, ir kai nedirba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokie zmones

Tokie zmones portretas
Geris!

Inga

Inga portretas
pagarba :)

ačiū

ačiū  portretas
šaunuoliai ir katinėlis šaunuolis :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių