Quantcast

Įžūlumas: olandas Katedros aikštėje prieš monsinjorą A. Svarinską išsirengė nuogai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę sostinės Katedros aikštėje vienas iš Olandijos atvykęs jaunuolis nusimovė kelnes ir demonstravo savo lytinius organus prieš monsinjorą Alfonsą Svarinską, Seimo narį Rytį Kupčinską bei disidentę Nijolę Sadūnaitę, rašo portalas delfi.lt.

Užsienietį sulaikė policijos pareigūnai.

Incidentas Katedros a. įvyko apie 13.30 val. – 20 metų Olandijos pilietis Michailas Hennik staiga nusimovė kelnes ir ėmė demonstruoti savo lytinius organus.

„Ne daugiau nei 3 metrai nuo monsinjoro jis nusimovė kelnes su apatiniais žemiau kelių ir pasilenkęs pražergtomis kojomis apie pusę minutės demonstravo savo sėdimąją su tabaluojančiomis genitalijomis“, – sakė įvykio liudytoja Vida Vrubliauskienė.

Pasak jos, šalia jauno olando stovėjo jo tėvas, motina ir nepilnametė sesuo.


 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Michiel Hennink

Michiel Hennink portretas
Michiel Hennink

Nauja žydu

Nauja žydu portretas
DŪRA. Stumė komunizma, proletariato diktatūra, raudonaji terora, tautu genocida ( tame tarpe ir lietuviu tautos ). Pastarojo pasiekoje Lietuvoje buvo represuota visa Lietuvos Valstybės intelegitija. Šios genocidinės operacijos metu nukentėjo tik LIETUVIAI. Žydai nebuvo tremiami. Kodėl ? Ogi todėl, kad tai vykdė NKVD žydai Maskvoje ir žydai Lietuvoje. Po trėmimu ir žudyniu žydai užėmė visas atsilaisvinusias vietas. Visi žino žydus : Sniečkus, Brazauskas, Paleckis, Pavilionienė, Zingeris.....

MAMA

MAMA portretas
pasakysiu viena prie ruso vaikai lanke nemokamus burelius lanke stovyklas bet tokiu slykstyniu nemateme ir negirdejome :NU DABAR IR SULAUKEME:TEKS LAUKTI IR ATEITYJE TOKIU SVENCIU :RUOSKIS LIETUVI:IKI KO NUSIRITO LIETUVA:KA MATYS MUSU VAIKAI KUOM JIE PATAPS BAISU IR PAGALVOTI
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių