Quantcast

Itin judrioje T. Narbuto ir Saltoniškių gatvių sankryžoje – pokyčiai

  • Teksto dydis:

Dar daugiau teigiamų pokyčių sostinės eismo organizavime – sostinės savivaldybė gerina susisiekimą ir transporto pralaidumą Konstitucijos pr., Geležinio Vilko ir T. Narbuto g. žiedinėje sankryžoje bei aplinkinėse sankryžose, rašoma išplatintame pranešime.

Pokyčių laukiama jau lapkričio mėnesio pabaigoje.

Atsižvelgusi į eismo srautų pasiskirstymą T. Narbuto ir Saltoniškių gatvių sankryžoje, savivaldybė  jau šį savaitgalį pradėjo svarbius eismo tvarkos pakeitimus minėtoje gatvių sankryžoje ir jos prieigose. 

Atsiradus papildomai eismo juostai T. Narbuto gatvėje, per parą pravažiuos daugiau kaip 5 tūkst. transporto priemonių nei iki šiol, pagerės sankryžos pralaidumas važiuojantiems tiesiai link Konstitucijos pr., Geležinio Vilko ir T. Narbuto g. žiedinės sankryžos.

Po eismo organizavimo pakeitimų šioje sankryžoje pasikeis važiavimo tvarka: tik iš vienos eismo juostos į kairę  galės  sukti tie  vairuotojai, kurie atvyksta nuo Pilaitės į Saltoniškių gatvę. Iki šiol sukti į Saltoniškių gatvę galima iš dviejų eismo juostų.

Važiuojantys tiesiai link T. Narbuto ir Konstitucijos pr. žiedinės sankryžos galės važiuoti jau keturiomis eismo juostomis, iš kurių viena skirta tik viešajam maršrutiniam transportui. 

Eismo organizavimo pakeitimai bus atliekami atsižvelgus į oro sąlygas, kurios svarbios horizontalaus ženklinimo darbams, todėl vairuotojus prašome stebėti kelio ženklus ir būti atidiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
Visu pirma reikia sureguliuoti sviesoforu sinchronizacija normaliai kad issibegejus masinoms jos nestoru uz 100metru kitame sviesofore. Be toReikalingas viadukas virs ziedo ir problemos bus issprestos.

aha

aha portretas
dėl kitokio supaišymo naujų juostų neatsirado, o Narbuto g. rytais užkišta pastoviai ir edukologijos žiede policija amžinai nebudės
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių