Quantcast

ISM universitetas ieško naujo rektoriaus

  • Teksto dydis:

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas pirmadienį paskelbė tarptautinį konkursą rektoriaus pareigoms eiti.

Eiliniai rektoriaus rinkimai skelbiami baigiantis dabartinio rektoriaus ir vieno iš universiteto įkūrėjų Alfredo Chmieliausko kadencijai, pranešė universitetas.

Anot universiteto pranešimo, tikimasi, kad naujasis vadovas bus išrinktas iki šių metų pabaigos, o darbus pradės akademinio semestro pradžioje – 2019 metų vasario 4 dieną.

Dabartinio ISM universiteto rektoriaus kadencija baigiasi spalio mėnesį, jis aukštajai mokyklai vadovavo ketverius metus.

Kandidatai paraiškas dalyvauti konkurse yra kviečiami teikti iki šių metų lapkričio 2 dienos.

Kadenciją baigiantis rektorius A. Chmieliauskas sako, kad 18 metų universiteto istorija atspindi nuolatinį kokybės siekį, o iš naujojo vadovo norima darbų tęstinumo ir tarptautinės reputacijos stiprinimo.

„Ieškome strateginio mąstytojo ir nepriekaištingos reputacijos lyderio, kuris kartu su universiteto bendruomene užtikrins tarptautinius standartus atitinkančią aukščiausią studijų kokybę. Dalyvauti konkurse kviečiame akademikus iš Lietuvos ir užsienio, tikimės iš kandidatų sklandžios vadovavimo patirties bei aukštojo mokslo, ypač verslo ir vadybos studijų problematikos supratimo“, – sako dabartinis ISM universiteto rektorius.

Rektoriaus teigimu, 1999 metais veiklą pradėjęs ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas nuo pat pradžių turėjo vieną tikslą – pasiūlyti novatoriškas, kokybiškas vadybos ir ekonomikos studijas bei mokymus kūrybingiems, ambicingiems jauniems žmonėms ir jau patyrusiems verslo vadovams.

Šiuo metu ISM universitete studijuoja apie 1600 studentų. ISM siūlo bakalauro, magistrantūros ir doktorantūros stidijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reputacija

Reputacija portretas
Turi būti zmogaus nepriekaištinga reputacija., Baršauskai chmieliauskai kundrotai buvę komjaunimo vadukai be moralinių vertybių, mokslinius laipsnius gavę kitų pastangomis neturėtų vadovauti mokslo įstaigoms.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių