Quantcast

Ieškoti namų beglobėms katėms padės „Uber“

  • Teksto dydis:

„Uber“ siekia atkreipti visuomenės dėmesį į beglobių gyvūnų problemą ir vilniečiams bei miesto svečiams dovanoja išskirtinę galimybę susipažinti su kačiukais iš gyvūnų prieglaudos „Tautmilės globa“.

Šį penktadienį „Uber“ programėlėje bus galima nemokamai užsisakyti specialų „UberKittens“ automobilį, kuris penkiolikai minučių į pasirinktą vietą pristatys gyvūnų prieglaudoje gyvenantį pūkuotą keturkojį.

Beglobių gyvūnų problema Lietuvoje vis dar opi. VšĮ „Tautmilės globa“ duomenimis, vien praėjusiais į Lietuvoje veikiančias prieglaudas pateko beveik 45 tūkstančiai beglobių gyvūnų.

„Mūsų šalyje situacija po truputį keičiasi – nusprendus auginti kačiuką, vis dažniau dairomasi į gyvūnus prieglaudose. Norime dar kartą parodyti, kad kiekvienas mūsų globotinis ypatingas ir turi savo istoriją. Tikimės, kad akcija „UberKittens“ leis pažvelgti į mūsų namuose augančius keturkojus kitaip. Juk kiekvienas jų yra toks pats kaip ir kitur augantis gyvūnas – mielas, tvarkingas ir savaip gražus”, – pasakoja prieglaudos „Tautmilės globa“ savanorė Lina Skardžiukė.

Išsikvietę „UberKittens” automobilį, visi norintys galės paglostyti kačiuką, su juo pažaisti ar įsiamžinti nuotraukose. Savanoriai taip pat primins apie galimybę paremti gyvūnų prieglaudą „Tautmilės globa” ir nupirkti būtiniausių daiktų ten gyvenantiems keturkojams. Tikimasi, kad bent daliai benamių gyvūnų pavyks rasti naujus namus.

„Ši smagi akcija turi aiškų tikslą – norime priminti žmonėms apie beglobių gyvūnų problemas. Materialūs dalykai – šiltas guolis, maistas, veterinaro priežiūra – labai svarbu. Tačiau gyvūnams reikia ir dėmesio bei švelnumo. Jeigu pasiseks bent keliems kačiukams rasti mylinčius šeimininkus – tai bus didžiausia sėkmė”, – sako Jūratė Titova, „Uber“ rinkodaros vadovė Lietuvoje.

Kaip užsisakyti „UberKittens” automobilį:

- Jei dar neturite „Uber“ programėlės, ją parsisiųskite;

- Penktadienį, spalio 28 d., nuo 11 iki 16 valandos, atsidarykite „Uber“ programėlę ir bakstelkite „UberKittens";

- Jei nepavyktų išsikviesti šio automobilio, bet kada galima apsilankyti gyvūnų prieglaudoje „Tautmilės globa“ ir paglostyti ten gyvenančias kates.

Svarbu: „UberKittens” akcijoje dalyvauja tik specialiai atrinkti katinai, kurie mėgsta draugauti su žmonėmis ir gerai jaučiasi naujose vietose. Visi jie švarūs, skiepyti ir tinkamai paženklinti. Kartu su kačiukais keliaus ir prieglaudos „Tautmilės globa“ savanoriai, kurie nuolat rūpinsis keturkojų savijauta ir prižiūrės, kad gyvūnai gautų pakankamai laiko pailsėti.

Akciją palaiko ir garsus lietuvių dizaineris Robertas Kalinkinas, kuris išskirtinei kačiukų fotosesijai sukūrė karališko stiliaus drabužėlius. Fotosesija, kaip ir visa akcija, siekiama priminti apie beglobių gyvūnų problemą, parodyti juos kitoje aplinkoje ir išryškinti jų grožį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S M

S M portretas
Baisu skaityt ,tai tokiem baisunam reikia taromatu sumest ir juos išvešt ivietnama kaip patiekalus ,o ne kačiukam ar šuniukam .Baisunai drysta rašyti .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių