Quantcast

Į Knygų mugę – patogiai viešuoju transportu

  • Teksto dydis:

Vilniečiai ir miesto svečiai į didžiausią tarptautinę Vilniaus knygų mugę kviečiami patogiai atvykti viešuoju transportu – mugės metu vasario 22-25 d. dažnai kursuos specialūs autobusai, o 2G maršruto autobusai papildomai stos prie „Litexpo“.

Vilnius kviečia susitikti 19-oje knygų mugėje „Skaitau Lietuvą, skaitau pasaulį“, kuri sukvies tūkstančius knygų mylėtojų, rašytojų ir leidėjų.

2-ojo G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis maršruto autobusai papildomai sustos stotelėje Parodų rūmai Lazdynų ir Savanorių pr. link.

Kaip įprastai, Parodų rūmų stotelėse abiem kryptimis sustos 13-ojo Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai, 16-ojo Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis, 18-ojo Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai–Titnago g. maršrutų troleibusai ir 21-ojo Lazdynėliai–Lazdynai–Centras, 54-ojo Pilaitė–Lazdynai–Stotis maršrutų autobusai.

Taip pat mugės metu kursuos trys specialūs autobusai, kurie nemokamai veš mugės lankytojus iš miesto centro – nuo stotelės Arkikatedra į mugę (parodų ir kongresų centras „Litexpo“) ir atgal. Specialūs autobusai kursuos kas 20 minučių.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje http://www.vilniustransport.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių