Quantcast

„Halėje“ prekiauta nelegaliais maisto papildais

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai ir Vilniaus miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos darbuotojai nustatė, jog „Halės“ turgavietėje prekiauta nelegaliais maisto papildais.

Turgavietę buvo nuspręsta patikrinti, kai nepatenkinti žmonės paskambino pasitikėjimo telefonu 8 5 271 6050.

Informacija pasitvirtino. Patikrinimo metu, nustatyta, kad bendrovės, turgavietėje prekiaujančios maisto papildais pardavėja J.Ž. (gim. 1972 m.) tikrai prekiauja neregistruotais ir nenotifikuotais Kinijos gamybos maisto papildais „Li Da“.

Pas ją rasta ir paimta 210 šių lieknėjimui skirtų maisto papildų kapsulių.

Vilniaus miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovai uždraudė prekybą šiais maisto papildais ir įpareigojo juos sunaikinti.

Maisto papildų pardavėjai už higienos normų reikalavimų nesilaikymą bei prekių, kurių kokybė, sudėtis, komplektiškumas bei įpakavimas neatitinka technologinių normų, receptūrų, techninių specifikacijų (sąlygų), standartų ir kitų deklaruojamų dokumentų ar teisės aktų nustatytų privalomų kokybės reikalavimų, pardavimą gresia bauda iki 300 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių