Quantcast

Greito maisto alternatyvą siūlo naujas sulčių baras sostinėje

Balandžio 4 dieną Vilniaus laisvalaikio ir prekybos centre „Panorama“ duris atvėrė pirmasis legendinės australų kompanijos „Boost“ sulčių baras.

„Boost Juice“ sulčių ir jogurto kokteilių barai pirmiausia buvo atidaryti Australijoje 2000 metais, kai Janine Allis, žmona bei trijų vaikų mama, ėmė ieškoti sveikos mitybos būdų savo augančiai šeimai. Nuo tada virš 200 parduotuvių buvo atidaryta Australijoje, Čilėje, Indonezijoje, Singapūre, Honkonge, Makao, Jungtinėje Karalystėje, Kuveite, Portugalijoje, Pietų Afrikoje ir Estijoje.

„Pastebėjome, kad Lietuvos gyventojai ima vis labiau rūpintis sveika mityba ir daugiau dėmesio skiria vartojamiems maisto produktams. Sveikų ir ekologiškų sulčių baras judriame prekybos centre suteiks galimybę jo lankytojams ne tik atsipūsti, bet ir praturtinti dienos mitybos racioną naudingomis medžiagomis“, – teigia „Boost“ vadovas Lietuvoje Rapolas Bernotas.

Sultys bei kiti gėrimai „Boost“ baruose, kaip teigia jo įkūrėjai, bus gaminami tiesiog prieš pirkėjo akis, todėl jis tiksliai žinos, kokie produktai atsiduria indelyje. Greitai pagaminamais gėrimais patogiuose vienkartiniuose puodeliuose gali mėgautis skubantys į darbą, užsukantys prieš paskaitas ar apsipirkinėjantys prekybos centre sveiko gyvenimo būdo mėgėjai.


Šiame straipsnyje: sulčių barasBoost

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių