Quantcast

“Gorky Bar” Naujuosius metus kviečia pasitikti šokant iki ryto

Atšuoliuojančius 2011-uosius triušio metus „Gorky bar“ pasitinka kviesdamas šokiams iki pat ryto. Įėjimas į vakarėlį - nemokamas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį vyksiačio vakarėlio „Naujakas Hipster Bardakas!“ lankytojams žadamas vakaras be stabdžių, kurio nuotaika rūpinsis šokių ant stalų ir chaoso specialistai didžėjų kapelija „Shit Disco“.

Anot „Gorky bar“ pramogų departamento, vakarėlio dvasią ir muzikinę temą puikiai atspindi pavadinime esantis žodis „bardakas“. Baro rūsyje lankytojus pasitiks gėrimus pilstančios ir nuodėmingai besišypsančios vienuolės, lankytojams bus rodomos visiems iki skausmo pažįstamos „Na palauk“ serijos, o muzikį pragarą užkurs iDomarkas, Bubblegum ir Vytautas Viesulas (Shit Disco), vakaro metu žadandys muzikinių stilių ir žanrų mišrainę – nuo gėlių vaikų, 80-ųjų ritmų, 90-ųjų reivo iki pat hipsteriško indie rokenrolo.

Pasak organizatorių, šis derinys įtrauks lankytojus kartu su jų sąžine, orumu ir sveiku protu bei išspjaus jau 2011 metalinio triušio metais kartu su šampano taure rankoje ir trumpalaikiais atminties sutrikimais.

Nepatvirtintais duomenimis, Naujųjų metų fiestoje žada apsilankyti ir įstabioji Svetlana Pronina, tad visi kiti lankytojai raginami ateiti anksčiau, kad jai neliktų vietos.

Organizatoriai laukia ir kito visiems pažįstamo svečio – savo apsilankymu „Gorky bar“ žada net pats Sabonė. Lankytojai raginami pasipuošti – tinka hipsterio uniforma, supermeno rūbas, krevetės kostiumas, ugniagesio šalmas ir visa kita. Svarbiausia – jaustis patogiai, nes bet kuriuo metu gali tekti išbėgti į aikštę.

Įėjimas į „Naujaką Hipster Bardaką“ yra nemokamas, durys atsidaro 22 val. “Gorky bar” įsikūręs adresu Pilies g.34.


Šiame straipsnyje: Gorky bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

Barsukas

Barsukas portretas
Nu jau būtinai reiks užsukti tada!
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių