Quantcast

Gimsta 100 hektarų Naujojo Antakalnio rajonas

  • Teksto dydis:

Vilniaus Antakalnio seniūnijoje susivienijo 47 žemės sklypų savininkai: 100 hektarų savo valdomų sklypų sudėjo į bendrą katilą ir kuria naują gyvenamąjį rajoną pavadinimu "Naujasis Antakalnis". Ši bendruomenė savo lėšomis parengė detalųjį planą, finansavo miesto magistralinių inžinerinių tinklų tiesimą ir pradėjo statyti daugiabučius, ketvirtadienį rašo "Verslo žinios".

"Visi 47 žemės sklypų savininkai savo sklypus sumetė į vieną katilą ir įsteigė viešąją įstaigą. Buvo nutrintos visų sklypų ribos, suprojektuotas kvartalas, parengtas detalusis planas ir kiekvienam proporcingai atiduota žemė su galimybe joje plėtoti pagal detalųjį planą numatytus objektus", - teigė Pupojų gyvenamojo rajono vystymo fondo atstovas ir statybų proceso koordinatorius Vaidas Skėrys.

Rajone planuojama pastatyti 26 daugiabučius, 76 kotedžus, prekybos centrą. Tikimasi, kad rajone gyvens 10 tūkst. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nukentėjęs

Nukentėjęs portretas
Panašu, kad vis daugiau pradeda pažinti kas toks yra Vaidas Skėrys. Gyvena Duburio g. 2, ten slepia ir savo automobilį Toyota, nuo žmonių kuriems skolingas. Šiai dienai yra minimum 5 nukentėję tiesiogiai, darbus atliekantys asmenys. Taip ir dar nežinoma konkretus nukentėjusių įmonių skaičius. Žinomi bendradarbiaujantys asmenys. Būtų įdomu sužinoti, kiek apgautų žmonių dar jo sąraše.

SJ

SJ portretas
Gaila savininkų, jie greičiausiai nežino kas yra Vaidas Skėrys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių