Quantcast

Gariūnų apsaugininkai užpuolė žurnalistus

Paprasto reportažo į Gariūnų turgavietę daryti nuvykę žurnalistai, turgaus apsaugininkų buvo sutikti kumščiais ir grasinimais.

Antradienį neatlaikęs sniego svorio suplyšo vienos Gariūnų turgavietėje stovinčios didžiulės palapinės stogas. Nors sniegu užversti keli prekiautojai dėl to nedarė didelės problemos, turgaus apsaugos darbuotojams ši situacija kažkodėl pasirodė tokia nemaloni, kad įvykio užfiksuoti atvykę „Vilniaus dienos“ žurnalistai buvo sutikti kumščiais.

Nekreipdami dėmesio į prašymus parodyti darbuotojų pažymėjimus Gariūnų apsaugininkai iš žurnalistų bandė atimti brangų fotoaparatą, grasino sumušti, o galiausiai į darbą išties paleido rankas.

Keli apsaugos darbuotojai naudodami jėgą stūmė žurnalistus iš turgaus teritorijos, tampė už fotoaparato, kol nuo šio nukrito viena detalė. Vienas apsaugininkas trenkė fotografui į veidą.

Gariūnų turgavietę administruoja bendrovės „Jurgena“, Gerūda“ ir „Posūkis“. Šioms įmonėms patikėta įgyvendinti valstybinės svarbos ekonominį projektą Gariūnų verslo parkas, kurį administruoja Ūkio ministerija.

Plačiau apie tai, kaip Gariūnuose buvo užpulti žurnalistai, skaitykite rytojaus „Vilniaus dienoje“.


Šiame straipsnyje: gariūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

JOrkas

JOrkas portretas
beveik kaip Baltarusijoje

absurdas

absurdas portretas
"apsauginiai".

mecka

mecka portretas
tas pirmas senis tipo zombis.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių