Quantcast

Frontas mitingavo, jaunimas - šaipėsi (papildyta)

Trečiadienį prie Vilniaus savivaldybės Algirdo Paleckio vadovaujama Fronto partija surengė mitingą, kuriame dalyvavo apie 200 žmonių. Tuo metu išradingas jaunimėlis nutarė pasišaipyti iš „frontininkų“, pro susirinkusią minią pravažiuodamas sovietmečio stiliaus transparantais apkabinėtu sunkvežimiu.

Senutis sunkvežimis su šūkiais „Atvešime saulę!“ ir „Draugo Paleckio idėjas – į gyvenimą!“, anot partijos atstovų, su Frontu neturi nieko bendro.

Esą tai tebuvo jaunimėlio pokštas, į kurį A.Paleckio partiečiai nekreipia itin didelio dėmesio.

Sklando įvairūs gandai, kas sumanė taip pašmaikštauti apie A.Paleckio politinę ideologiją. Viena populiariausių versijų – esą humoristinį išpuolį prieš „frontininkus“ sumanė buvęs sostinės meras Artūras Zuokas.

Tuo tarpu patys mitingo dalyviai protestavo prieš, jų teigimu, nesąžiningas šilumos energijos ir komunalinių paslaugų kainas bei prieš atgimusią „abonentinę“ sistemą savivaldybėje.

Susirinkusieji į mitingą gąsdino, esą Vilniaus valdžiai neįvykdžius jų reikalavimų, jie imsis „drastiškų visuotinio nepaklusnumo akcijų“. Pasigirdo net kalbų įsiveržti į savivaldybę ir užimti valdžią.

Dėl saugumo organizuojant mitingą „Fronto“ partijos prezidiumo narys Audrius Butkevičius pravedė susitikimus su policijos atstovais.

„Frontininkų“ reikalavimus gavęs Vilniaus miesto meras Vilius Navickas ironizavo esą kitą kartą leidimą mitinguotojams duosiąs Vismaliukų poligone. „Nieko daugiau nemoka - grasinti ir gąsdinti“, - juokais piktinosi miesto vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių