Quantcast

Eitynių „Už lygybę“ metu Gedimino prospekto dalyje bus draudžiamas transporto eismas

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad šį šeštadienį, liepos 27 d., eitynių „Už lygybę“ metu Gedimino prospekto dalyje tarp T. Vrublevskio ir V. Kudirkos gatvių bus draudžiamas transporto eismas.

Be to,  transporto eismas bus draudžiamas Vasario 16-osios gatvės dalyje tarp A. Goštauto gatvės ir Gedimino prospekto, Lukiškių gatvės dalyje tarp Vasario 16-osios ir J. Tumo-Vaižganto gatvių, Šermukšnių ir Kaštonų gatvėmis.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir policijos nurodymų, kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad keičiama ir 88 Oro uostas–Centras–Europos aikštė autobusų maršruto trasa. Šio maršruto autobusai, važiuodami iš Oro uosto, iš Vinco Kudirkos gatvės pasuks į Pamėnkalnio gatvę ir toliau važiuos savo trasa. Trasa, važiuojant Oro uosto link, nesikeis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
už kokią lygybę vyksta šis spektaklis? Argi gėjai nori būti lygūs normaliems žmonėms? Juk taip būti negali. Jie gali dirbti tokius pačius darbus, sportuoti, apskritai, gyventi, kaip nori, tačiau niekada lesbė nebus lygi normaliai moteriai, o gėjas - normaliam vyrui, tai ir taip aišku, tai ko nori tie demonstrantai?

ką gi

ką gi portretas
manau, kad žmonių pasipiktinimas yra teisingas - jei kur kitur bus kokia nelaimė, policijos neprisišauksi, ji saugos gėjų paradą. Reikėjo taip organizuoti, kad šių protu nesuvokiamų nukrypėlių šou saugotų kuo mažesnės pajėgos. Negi manoma, kad mūsų žmonės tokie brutualūs, kad puls tuos gėjus?

premjeras

premjeras portretas
va, cia tai tolerancija! i visus nusispjaut, kad gejams butu gerai ir patogu...reiketu specialiai mentus iskvietinet del nieku,paziuretumem ka atsakytu...''jusu vaika zudo? laukit, nes visi ekipazai dabar saugo lietuvos elita-homoseksualus''...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių