Quantcast

D.Kedžio palaikymo akcijos Vilniuje ir Kaune neįvyko

Per internetą organizuotos palaikymo akcijos dviejų žmonių nužudymu įtariamam Drąsiui Kedžiui nei Vilniuje, nei Kaune neįvyko.

Antradienį interneto erdvėse pasirodė raginimų trečiadienį 15 val. Vilniuje prie generalinės prokuratūros surengti palaikymo akciją D.Kedžiui. Tuo pat metu solidarumo akcija su dviejų žmonių nužudymu įtariamu vyru turėjo vykti ir Kaune prie Kauno apygardos teismo.

Tačiau nei Vilniuje, nei Kaune palaikymo akcijos neįvyko. Sostinės Rinktinės gatvėje prie pastato, kur yra įsikūrusios Vilniaus apygardos ir Lietuvos generalinės prokuratūros, nurodytu laiku susirinko tik žurnalistai - nebuvo nei vieno akcijos dalyvio.

Laikinojoje sostinėje prie Kauno apygardos teismo 15 val. "palaikymo akcija" taip pat domėjosi tik žiniasklaidos atstovai - tariami D.Kedžio rėmėjai į organizuotą renginį neatvyko.

Kaip portalas jau skelbė, antradienį įvairiose šalies interneto svetainėse pasirodė raginimai surengti palaikymo akcijas D.Kedžiui. Palaikantieji įtariamąjį į neva organizuotas akcijas raginti su savimi atsinešti žaislų ir uždegti žvakutes.


Šiame straipsnyje: Kedyspalaikymo akcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių