Quantcast

Dėl automobilių stovėjimo aikštelės nugriovė krepšinio stovą

Nebus krepšinio – nebus ir problemų. Matyt, tokia nuomone vadovaujasi Justiniškių gyventojai, su pamatais išvertę krepšį, įrengtą prie Taikos gatvės 217 numeriu pažymėto namo. Girdi, jei nebus krepšio, aikštelė taps ne krepšinio, o automobilių stovėjimo.

Būtent su gyventojais, įžūliai statančiais savo mašinas vaikų krepšinio aikštelėje, Justiniškių seniūnas Kazimieras Šiaulys kovoja jau daugiau nei metus. Tačiau nei seniūno įspėjimai, nei policijos nuovados pareigūnų rengiami reidai nepadėjo. Žmonės randa vis išradingesnių būtų pasiekti savo.

Pirmiausia jie išlaužė metalinius kuolelius, užkirtusius kelią į krepšinio aikštelę. Tuomet seniūnija nutarė pastatyti betonines klombas. Jas gyventojai netruko nutempti ant pievos.

Automobilių savininkų elgesį K.Šiaulys vadina cinišku. Pamatęs išverstą krepšį jis iškvietė policijos pareigūnus. Buvo surašytas protokolas – niekdariai vis dar ieškomi. Skaičiuojama, kad jie padarė apie 2 tūkst. litų žalą.

Seniūnas tikina nepasiduosiąs ir vaikų krepšinio aikštelės su niekuo nesiskaitantiems Justiniškių gyventojams neužleisiąs. Jis jau kreipėsi į miesto savivaldybė. Ši esą pažadėjo, kad išverstą krepšinį pastatys į vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių