Quantcast

„Danske Bank Vilniaus maratone“ dalyvaus SOS vaikų kaimų komanda

  • Teksto dydis:

Didžiausiame Lietuvoje  „Danske Bank Vilniaus maratone“  tarp daugybės dalyvių bus galima pamatyti ir didelę SOS vaikų kaimų komandą. Mažesnieji auklėtiniai bėgs 4,2 kilometrus „CanCan“ studentų ir moksleivių bėgime.  Vyresni vaikai ir darbuotojai dalyvaus „Lietuvos pašto estafetėje“ ir bėgs 4x10km.  Maratone didžiausias SOS vaikų kaimų pasididžiavimas yra SOS vaikų kaimo vadovas Dainius Miežys, kuris bėgs pilną maratoną - 42 kilometrus. 

Likusi komanda, kuri bėgime nedalyvaus, renginio metu katedros aikštėje įkurs SOS vaikų kaimų palapinę, kurioje vyks įvairios pramogos, o laimėtojų lauks rėmėjų įsteigti prizai. Skatiname nebūti abejingais ir padėti vaikams turiningai leidžiant laisvalaikį.

„Tiek renginio organizatoriai, tiek rėmėjai palaiko socialines iniciatyvas. Stengiamės, kad šis renginys būtų ne tik šventė bėgikams, bet ir visam miestui. Socialinį renginio aspektą vertinu kaip labai svarbią renginio sudedamąją dalį ir dalyvius kviečiu bėgti už jums priimtiniausias idėjas ir kartu su „Danske Bank Vilniaus maratonu“ aukoti tiems, kurie turi mažiau.“ - sako VšĮ „Tarptautinis maratonas" direktorius Darius Mikulis.

„Danske Bank Vilniaus maratonas"  aktyviai skatina socialinę atsakomybę ir suteikia pagalbą integruojant įvairias veiklas. Tik šio maratono organizatorių dėka SOS vaikų kaimai maratone dalyvauja nemokamai, turi galimybę surinkti lėšų vaikams ir tapti svarbiu renginio dalyviu.

Pildydami dalyvio registracijos formą, prieš pasirenkant apmokėjimo būdą, jūs galite paaukoti SOS vaikų kaimo vaikams. Mums reikia Jūsų pagalbos, kad 100 SOS vaikų kaime gyvenančių vaikų galėtų lankyti įvairias sportines veiklas ir siektų didelių laimėjimų.

„SOS vaikų kaime augantiems vaikams skiriamas didelis dėmesys fiziniam aktyvumui, nes sportinė veikla yra viena iš priemonių užtikrinti tinkamą vaikų vystymąsi. Per dvidešimt veiklos metų ne kartą džiaugėmės didelėmis vaikų pergalėmis: pelnytos prizinės vietos pramoginiuose šokiuose, plaukime, čia užaugo ir šuolio į vandenį čempionė. „- sako SOS vaikų kaimų direktorė Liudovika Pakalkaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių