Quantcast

Dainininkas Vudis atidarė vaikų pramogų klubą Pilaitėje

Sekmadienį Pilaitės gyventojai ir svečiai rinkosi į smagią šventę – naujo vaikų ir jaunimo pramogų klubo atidarymą ir ta proga rengtą nemokamą koncertą.

Prie prekybos centro „Pupa”, kuriame veiks naujasis klubas, linksmino „Kelias į žvaigždes“ dalyviai Haroldas ir Dūmas, Aleksandras iš „Žvaigždžių vartai“, „Robotukai“, dainininkė Eglė Mickevičienė. Milžiniško vaikų susidomėjimo sulaukė mago Tomo rodomi fokusai. Daugiau nei valandą trukusį renginį vainikavo paties Vudžio pasirodymas.

Pasibaigus šventei vaikai galėjo apžiūrėti visas klubo patalpas, susipažinti su mokytojais, nusifotografuoti su žinomais atlikėjais. Čia vaikai galės ne tik smagiai praleisti laisvalaikį, bet ir ko nors išmokti: šokių, stiliaus ir mados subtilumų, magijos triukų, groti įvairiais muzikos instrumentais. Klube taip pat laukiama ir smagiai gimtadienius atšvęsti norinčiu vaikų bei jaunimo.

 

„Geresnio atidarymo negalėčiau įsivaizduoti. Labai džiaugiuosi, kad į šventę atėjo tiek daug vaikų. Daugelis jų atėjo netik pasižiūrėti koncerto, bet ir apibėrė daugybe klausimų apie būsimą klubo veiklą“, - džiaugėsi Vudis.


Šiame straipsnyje: Vudispilaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių