Quantcast

Būsimiems jaunavedžiams – šokoladinė suknelė

  • Teksto dydis:

Parodoje „Išteku.lt“ apsilankyti būtina visiems, planuojantiems savo vestuves. Vienoje iškilmingiausių Vilniaus vietų – Rotušėje, poros galės susiplanuoti savo vestuves iki mažiausių smulkmenų.

Šį kartą joje dalyvaus ekskliuzyvinių saldumynų dizainerių komanda „Saldi Prabanga“, vedama Elenos Kliment. Ši šokolado skulptorė arba chocolatier, kaip ji pati save vadina, yra protas, širdis, bei rankos, slypinčios už tokių projektų, kaip lipdymo iš šokolado pamokėlės, šokoladiniai paveikslai, bei šokoladinis kambarys. Šiais metais, parodoje menininkė dalyvius žada nustebinti šokoladine suknele, rašoma organizatorių pranešime.

Didžiausias iššūkis – suknelė bus gaminama pačioje Rotušėje. Elenos vizija – atkreipti žmonių dėmesį į estetiką bei grožį. Sveiką gyvenseną propaguojanti moteris teigia, kad koncentruojantis į kokybę vietoje kiekybės, žmonės investuoja savo laiką bei pinigus ne tik į geresnę patirtį, bet ir sveikatą.

„Saldi Prabanga“ komanda savo suknelę žada pristatyti pirmają parodos dieną – lapkričio 15, 12 valandą. Tuo metu suknelę dėvintis modelis turėtų žengti pirmuosius žingsnius, o pati idėjos autorė – Elena, pasitiks parodos lankytojus ir galės atsakyti į visus jiems rūpimus klausimus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių