Quantcast

Bernardinų sode – nuotaikingi vilniečių pusryčiai

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 28 d. (sekmadienį) vilniečiai bei miesto svečiai kviečiami į Vilniaus Bernardinų sodą, kuriame nuo 10 val. iki 12 val. bus organizuojami bendruomeniški bei nuotaikingai visai dienai nuteikiantys Miesto pusryčiai.

Iniciatyvos idėja siekiama atkreipti dėmesį į pusryčių naudą bei būtinumą žmogui. Dažnai pamirštame arba tiesiog nespėjame tinkamai pasirūpinti vienu svarbiausių dienos valgiu – pusryčiais.

„Norint būti sveikais, energingais turime atkreipti dėmesį į tai, ką valgome. Todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios gražios iniciatyvos, o kad pusryčiauti būtų smagiau, visiems atkeliavusiems ruošiama ir puiki programa – laukia ne tik ryto mankšta, bet ir naudingos specialistų konsultacijos apie mitybą. Aktyviausieji taip pat galės žaisti gigantiškais šachmatais, dalyvauti muzikinėje improvizacijoje, o svarbiausia, pabūti drauge bei šauniai pradėti sekmadienio dieną“, – pasakoja VšĮ „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

Miesto pusryčiuose laukiami visi – šeimos, draugai, giminaičiai, dideli ir maži. Vilniečiai kviečiami pasiimti su savimi pledą bei mėgstamus pusryčius. Renginio metu „Dribsnis.lt“ pakvies visus drauge sukurti unikalią vilniečių košę, kurią vėliau išleis kaip unikalų produktą.

Paskutiniojo vasaros sekmadienio bendruomeniški pusryčiai vyks Bernardinų sode, pievoje šalia fontano nuo 10 val.

Renginys yra nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių