Quantcast

Baras vyrams: alus, sportas ir geras laisvalaikis

Ketvirtadienio vakarą sostinės Vokiečių gatvėje atidarytas naujas baras - vyrams. Restorano „Čili kaimas“ apatiniame aukšte įsikūręs „Čili pub“ kviečia visus, mėgstančius alų, sportą ir gerą laisvalaikį. Nors baras vyrams, be abejonės, čia laukiamos ir moteriškosios lyties atstovės.

Atidarymo renginį vedė neprilygstamasis Mindaugas Stasiulis. Savaime suprantama, vakaras neapsiėjo be anekdotų, įvairiausių rungčių, žinomų veidų ir vaišių. Per vieną vakarą buvo parodytos visos lankytojų laukiančios pramogos: trečiadieniais žaidžiamas smiginis, stalo futbolas, kurio gerbėjai į barą rinksis ketvirtadieniais. Beje, šią rungtį globoja Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“. Keturi klubo futbolininkai apsilankė ir atidarymo vakare. Su mėgėjais stoję prie futbolo stalo sutriuškino juos 3:0.

Penktadieniais kaklaraiščius geriau palikite namie, nes čia juos teks nusirišti arba galėsite iškeisti į bokalą alaus. Šios atrakcijos ambasadoriai yra grupė „Čilinam“, kurią sudaro aktoriai Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir atlikėjas Stanislovas Stavickis-Stano. Pasveikinę moteris kovo 8-osios proga, vyrai pirmieji „padovanojo“ savo kaklaraiščius barui.

„Laukiame ne tik vyrų, bet ir moterų. Šio baro akcentas: sportas, alus ir geras laisvalaikis, susitikti, pabendrauti, pažaisti“, - sakė „Čili Holdings“ reklamos ir komunikacijos vadovė Danutė Lašaitė.


Šiame straipsnyje: baras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Verslai

Verslai portretas
Jauni žmonės blogai atrodo, susipurvina, nusilpsta. Daugeliui sunku patekti į namus. Toks laisvalaikis ir tokia kultūra nepageidaujama. Vilniaus gyventojai nori ramaus, pilnaverčio gyvenimo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių