Quantcast

Baigiantis sezonui sostinėje šildymas atpigo

Šildymo sezonui einant į pabaigą vilniečius šiek tiek pamalonins žinia apie pingantį šildymą. Šilumos kaina sostinėje mažės nuo balandžio.

Kaip skelbia Vilniaus savivaldybė, už kilovatvalandę šilumos „Vilniaus energijos” tiekiamą šilumą vartojantys klientai mokės po 29,57 ct,  skaičiuojant su 9 proc. pridėtinės vertės mokesčiu.

Kaina vilniečiams kiekvieną mėnesį kinta dėl to, kad tokią tvarką yra numačiusi Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija. Bendrovės „Vilniaus energija“ atstovų teigimu, kainos vartotojams kyla arba krinta dėl svyruojančių dujų kainų. Tai esą yra vienintelė kainų pokyčio priežastis.

Dėl tokios tvarkos vilniečiai kiekvieną mėnesį moka skirtingą kainą už šilumą, tačiau jų taip nebaugina staigus didesnis kainų šuolis, kuris atsirastų įkainius perskaičiuojant kur kas rečiau.

Tiesa, rinkos ekspertai pastebi, kad dujų kainos pokyčius mūsų šalies vartotojai pastebi pavėluotai, tad ateityje šilumos kainos augimas vis dėlto bus neišvengiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Jei visi tyles ir nieko nedarys, greitai visi tapsime bomzais deka nepasotinamos mafijos, pries kuria valdzia nesiima jokiu zygiu. Bus revoliucija, nes daugiau kenteti neimanoma. Teismine valstybe su mafija priesakyje!!!

ABC

ABC portretas
cia vel isrado nauja fokusa,pasibaigus sildymui kaina numetama per puse,o vel prasidejus kitam sildymo sezonui kaina atstatoma i senas aukstumas,zodziu nieko nebus,matomai pijokas Sustauskas bus teisus,lietuvos tauta uz kokiu 50 metu bus kaip cigonai be savo zemiu,ba visi emigruos,o tuscia lietuvos zeme bus parduota kaimyninems salims,didziausia tikimybe,kad rusija ir nusipirks ta zemes sklypa,ba vargu ar kitos kaimynes tures tiek pinigu.

zmogus

zmogus  portretas
kai vasara tai ir siluma atpinga juokas ima tai gyvatukas bus 200 lt geruciai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių