Quantcast

A.Pocius turi išvadą dėl sprogimo Vilniaus kariniame dalinyje

Kariuomenės vadas generolas leitenantas Arvydas Pocius sako turįs specialistų išvadą apie prieš mėnesį kariniame dalinyje Vilniuje įvykusį sprogimą, kurio metu vienas karys žuvo ir dar vienas buvo sužeistas.

„Turiu, bet tai nėra galutinė išvada. Aš jau turiu mūsų specialistų pateiktą išvadą, bet kol prokuratūra nepaskelbė savo rezultatų, aš negaliu komentuoti“, - ketvirtadienį žurnalistams sakė A.Pocius.

Incidentą tiriančios Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Ramutis Jancevičius sakė, kad įvykio komentuoti kol kas negali.„Kol kas nieko negaliu pasakyti, neturime dar išvadų pilnų. Mes esame priklausomi nuo ekspertų, o kada jie duos išvadą, tada mes ir pasakysim“, - BNS sakė prokuroras.

Per sprogimą tarnybinėse patalpose Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo batalione Vilniuje balandžio 18 dieną žuvo 36 metų karys Laimonas Blėdis, dar vienas karys sprogimo metu buvo sužeistas.

Abu jie - kariai išminuotojai iš Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono Sprogmenų neutralizavimo kuopos. Iškart po įvykio kariuomenė negalėjo tiksliai atsakyti, kas ir kokiomis aplinkybėmis sprogo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu tai čia viskas aišku

nu tai čia viskas aišku portretas
:-D jei nagus prikiš prokuratūra-kalta liks venskienė
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių