Quantcast

Ankstyvi traukiniai tarp Klaipėdos ir Vilniaus – jau rugsėjį

  • Teksto dydis:

Nuo rudens atnaujinami ankstyvieji traukinių reisai tarp Vilniaus ir Klaipėdos.

Žmonės galės maždaug valandą anksčiau atvykti į sostinę, teigia „Lietuvos geležinkeliai“.

Nuo rugsėjo 3 dienos traukiniai iš Klaipėdos į Vilnių ir iš Vilniaus į Klaipėdą išvyks darbo dienomis 5 val. 10 min. Taip pat išliks ir kiti rytiniai reisai – 6 val. 40 min. (iš Klaipėdos) ir 6 val. 50 min. (Iš Vilniaus).

„Kiek anksčiau jau buvome paleidę tokį rytinį traukinį, šiuo metu, vasarą jis nevažiuoja dėl vykstančių remontų, bet nuo rugsėjo 3 dienos planuojame vėl atnaujinti ir tas traukinys iš Klaipėdos išvyktų 5 val. 10 min. ir maždaug po 4 valandų būtų Vilniuje. Tokiu pat laiku išvyktų traukinys ir iš Vilniaus į Klaipėdą“, – BNS teigė „Lietuvos geležinkelių“ atstovas spaudai Mantas Dubauskas.

Pasak jo, vakarinis susisiekimas traukiniais nuo rudens taip pat bus patogesnis.

„Taip pat ir vėlyvesnis grįžimas nuo rugsėjo 3 dienos bus atnaujintas, iš Klaipėdos išvykimas apie 6 valandą atgal į Vilnių. Jie (traukiniai – BNS) būtent pritaikyti daugiausia verslo klientams, kuriems reikia važiuoti darbo dienomis, tvarkyti reikalus Vilniuje“, – pridūrė M. Dubauskas.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktoriaus pavaduotoja Vida Kažuro BNS anksčiau sakė, kad susisiekimas geležinkeliu su Vilniumi yra nemaža problema.

„Iš Klaipėdos pasiekti Vilnių 10 val. yra misija neįmanoma, o paprastai visi pasitarimai Vilniuje vyksta 10 val. ryto. Anksčiausias traukinys iš Klaipėdos Vilniuje būna 10.50 val.“, – BNS pasakojo Klaipėdos verslininkų atstovė.

Klaipėdos verslo atstovai ketvirtadienį popiet susitinka su susisiekimo ministru Roku Masiuliu, susitikime planuojama kalbėtis ir apie galimybę klaipėdiečiams anksti ryte traukiniu pasiekti sostinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liekiui

Liekiui portretas
Jūsų autobusuose greičiau kokią zarazą gausi nei gričiau nuvažiuosi.Neplaunama, nedezinfekuojama pasmirdus senatvė nupirkta ir pateikiama kaip šiuolaikinis transportas.Pats važinėk.

Saulius Liekis

Saulius Liekis portretas
Keista kai Klaipėdos prekybos , pramonės ir amatų rūmai proteguoja "Lietuvos geležinkelius" prašome naudotis Klaipėdos autobuso parko paslaugomis. Nereikės keltis ankščiau ir atvyksite ankščiau.

Skrydis

Skrydis portretas
Siūlykite skrydį Palanga-Vilnius www.tourismRank.com
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių