Quantcast

A.Kuzmickaitės kolekcijoje vaikams plazda trimačiai drugeliai

Ketvirtadienio vakarą vakar prasidėjusioje „Mados savaitėje“ pristatyta dizainerės Agnės Kuzmickaitės pavasarinė kolekcija vaikams. Jos įvertinti atėjo ir keletas žinomų mamų.

Madą mylintiems lietuviams A.Kuzmickaitės vardas pažįstamas jau seniai. Dizainerė ne kartą yra pristačiusi savo kolekcijas didžiausiame mados renginyje Lietuvoje – „Mados infekcijoje“. Žiemą sėkmingai pristačiusi pirmuosius kūrinius, šį kartą ji pradžiugino pavasarine kolekcija mažyliams, kurią, kaip teigė kūrėja, įkvėpė dukrelės Leonardos gimimas.

Parduotuvėje „Happeak“, esančioje mados ir stiliaus centre „Europa“ dizainerė pristatė naują glaustinukių ir suknelių kolekciją. Drabužėlius, kaip ir reikėjo tikėtis, puošia A.Kuzmickaitės kūrybos simboliu vadinamas drugelis. Tik šį kartą jis kitoks.

„Šį pavasarį norėjosi spalvų, todėl drugeliai yra spalvoti. Drugelis turi daug pavidalų, jis gali būti labai įvairialypis. Nauja šioje kolekcijoje tai – kad tamsiai mėlynas drugelis atsirado ir ant dryžuoto audinio. Čia jis nėra tik paprasta aplikacija, drugelis – trimatis. Ir tie sparneliai suteikia jam unikalumo“, - pasakojo dizainerė.

Didžiąją kolekcijos dalį sudaro kreminės, pilkos spalvos glaustinukės. Jas puošia ryškiaspalviai – raudonos, geltonos, rožinės, žydros spalvos – drugeliai. Greta jų buvo galima matyti ir dryžuotų marškinėlių, ant kurių puikuojasi arkliukas.

„Pati turiu mergytę, bet daug mamų turi berniukus. Nesinorėjo jų nuskriausti. Taigi pasvarsčiau, kad drabužėlius jiems galėtų puošti ponis“, - šypsodamasi sakė A.Kuzmickaitė.

Į parduotuvę, kurią būtų galima pavadinti vaikų rojumi – daugybė ryškiaspalvių drabužėlių, žaislų – užsuko ir madai neabejingos žinomos Lietuvos mamos. Su dukryte ir sūneliu atskubėjo Beata Nicholson, taip pat Daina Bosas, Lavija Šurnaitė-Kairienė, Inga Budrienė.

„Mados savaitė“ tęsis iki balandžio 18 d. Rytoj „Europoje“ įsikūrusioje parduotuvėje „Danija“ vyks mados spektaklis, o lankytojus konsultuos stilistas Kęstutis Rimdžius. Grožio specialistai visiems norintiems atliks profesionalų makiažą, supažindins su rankų masažu. Per vyksiančius renginius bus pristatyta kvapų animacija, stilistai mokys, kaip pasirinkti tinkamus drabužių derinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių