Quantcast

„Air Lituanica“ siūlo į Amsterdamą keliauti dažniau

  • Teksto dydis:

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ toliau siūlo keleiviams patogesnius jungiamuosius skrydžius. Nuo rugsėjo 15 d. per Šipolio (angl. Schiphol) oro uostą į Amsterdamą bendrovė skraidins ne vieną, bet du kartus per dieną. Dabar skrydžiai bus vykdomi ir ryte, ir vakare. 

Vakariniu laiku iš Vilniaus išvykstama 18.10 val., iš Amsterdamo – 20.30 val. Skrydžio trukmė apie 2 val. 20 min. Pirmieji – rytiniai – „Air Lituanica“ skrydžiai į Šipolio oro uostą buvo pradėti liepos 8 d. Iš Vilniaus orlaivis kasdien kyla 6.25 val.

„Dažnesni skrydžiai į Amsterdamą užtikrins patogesnes keliones tiek darbo, tiek turizmo tikslais skrendantiems keleiviams, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Geresnės jungiamųjų skrydžių galimybės taupys keleivių laiką ir kelionės kaštus“.

Amsterdamo Šipolio oro uostas yra vienas populiariausių renkantis jungiamuosius skrydžius iš Europos į Aziją bei Ameriką. Todėl „Air Lituanica“ tikslas yra sudaryti savo keleiviams sąlygas, kad laukimo laikas tarp skrydžių būtų kuo trumpesnis, o prireikus laukti ilgiau, pasiūlyti, kaip tą laiką praleisti kuo efektyviau.

Šipolio oro uoste, greta įprastų parduotuvių, kavinių bei verslo klubų įrengtas ir „Olandijos bulvaras“, primenantis tikras Amsterdamo gatves, tad su miestu galima susipažinti nė neišėjus į jį. Taip pat čia yra pirmoji pasaulyje oro uoste esanti viešoji biblioteka bei garsusis Rijksmuseum – nacionalinis olandų tapybos muziejus. 

Specialiai jungiamųjų skrydžių keleiviams, turintiems daug laiko iki kito skrydžio, kelionių agentūros siūlo ekskursijas po Amsterdamą – valandinį kruizą sostinės kanalais ir 2,5 val. trukmės ekskursiją po miestą.

Keleiviai, tarp skrydžių norintys ne aktyvios veiklos, bet pailsėti, gali nemokamai naršyti internete ar atsipūsti poilsio kambarių zonoje. Norintiems išskirtinių paslaugų siūlomas masažas SPA centre arba tiesiog atsigaivinti duše viename iš oro uoste esančių viešbučių – „Yotel“ arba „Hotel Mercure Shiphol Terminal“.

Šipolio oro uoste didelis dėmesys skiriamas ir mažiesiems keliautojams. Čia įrengta „Baby care lounge" zona, kurioje yra kambarėliai su kūdikių lovelėmis ir patogiais baldais pailsėti vaikų tėvams. Mažyliai gali linksmintis ir specialioje žaidimų aikštelėje „Vaikų miškas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių