Quantcast

A.Čekuolis: reikia balsuoti, kad durniai nepatektų į EP

Ketvirtadienio lietus ir vėjas neišgąsdino žinomiausių šalies veidų, kurie keliavo po Vilniaus senamiestį ir ragino dalyvauti Europos Parlamento rinkimuose.

Iš pradžių planavę vykti geltonuoju ekskursijų autobusu dėl prasidėjusio lietaus rinkimų aktyvistai nusprendė leistis į žygį pėsčiomis - per Gedimino prospektą, Vilniaus, Vokiečių ir Pilies gatvę iki pat Katedros.

Sąmoniningiausių ir pilietiškiausių Lietuvos padangės žvaigždžių karavanas savo autoritetu siekė prisidėti raginant miestiečius ir sostinės svečius būti aktyviais piliečiais ir balsuoti Europos Parlamento rinkimuose.

Autobusu važiavo muzikantai Viktoras Diawara iš Skamp, DJ Mamania ir Pushaz iš G&G Sindikato, Maksas Melmanas iš Biplan, Česlovas Gabalis, operos solistas Rafailas Karpis, aktorius Saulius Balandis, žurnalistas Algimantas Čekuolis, dizainerė Daiva Urbonavičiūtė, Rimas Šapauskas, garsi manekenė, o dabar valgymo sutrikimų konsultantė Aistė Jasaitytė ir dar daug Lietuvai neabejingų žmonių.

„Kodėl reikia balsuoti? Kad durniai nepatektų į Europos Parlamentą. Durniai nepateks tokiu atveju, jeigu protingi žmonės ateis ir balsuos“, - miestiečius ragino humoro nestokojantis žurnalistas Algimantas Čekuolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių