Quantcast

102 metų Lazdynų gyventoja sveikinusiems pažadėjo gyventi dar 10 metų

  • Teksto dydis:

Lazdynų gyventojai Liudvikai Juodienei praėjusią savaitę sukako 102 metai, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

„Prieš kelias dienas Rotušėje sveikinom jūsų proanūkį  – geriausią sostinės mokinį. O šiandien jus.  Gražu, kai iš vienos šeimos – net keli miestui nusipelnę žmonės. Žinau, kad esate aktyvi Lazdynų bendruomenės narė, šiais metais bendruomenės išrinkta geriausia mama ir močiute, esate Lietuvos Didžiosios kunigaikštienės Birutės karininkų šeimų moterų sąjungos narė. Visa tai liudija, kad gyvenote ir gyvenate gražų, aktyvų ir nenuobodų  gyvenimą. Linkiu kuo tvirtesnės sveikatos, artimųjų rūpesčio, meilės, kuo daugiau šiltų ir saulėtų dienų“, – įteikdamas dovanas sakė sostinės meras Artūras Zuokas.

Be mero, senolę sveikino Savivaldybės socialinių reikalų ir sveikatos departamento vadovai,  Šv. Don Bosko bažnyčios klebonas, Lazdynų, Karoliniškių seniūnijų atstovai. Lazdynų bendruomenės vokalinė grupė linksmino sukaktuvininkę pačių kurtomis dainomis.  Senolė susirinkusiems pasakojo jaunystės prisiminimus, dalijosi ilgaamžiškumo receptais, juokavo ir pažadėjo gyventi dar 10 metų.

L. Juodienė – pensininkė, našlė,  visą darbingą laikotarpį dirbo medicinos sesele, užaugino 2 dukras, turi anūkų ir proanūkių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių