Quantcast

Vilniuje nugriaudės lenkiškas festivalis „Disco Polo Žvaigždės“

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje Vilnių sudrebins festivalis „Disco Polo Žvaigždės 2017“. Tai visiškai naujas formatas, kurio Lietuvoje dar niekas nematė.

Dvi visame pasaulyje gerai žinomos grupės „Akcent“ ir „Boys“ kovo 31 d. „Pramogų arenoje“ surengs bendrą ir didžiausią iki šiol savo koncertą Lietuvoje. Specialiai šiam koncertui paruošta programa yra skirta tik pasirodymams arenose, o Lietuvoje iki šiol nebuvo rodoma. Grupės „Akcent“ ir „Boys“ atsakingai ruošiasi šiam pasirodymui ir žada, jog koncertas prilygs didžiausiems „Disco Polo“ festivaliams Lenkijoje.

Renginio organizatoriai atskleidžia, jog tokio tipo festivalis Lietuvoje vyks pirmą kartą. Nepaisant to, festivalis sulaukė didelio susidomėjimo ir net ruošiama tiesioginė transliacija internete. Lenkijoje šio stiliaus festivaliai yra ypač populiarūs, į juos susirenka pilnos arenos. „Akcent“ ir „Boys“ laikomos vienos sėkmingiausių disco polo grupių ne tik Lenkijoj, tačiau ir visame pasaulyje. Abi šios grupės radijo stočių viršūnėse skaičiuoja jau ne vienerius metus, todėl gali pasigirti milijoninėmis video klipų peržiūromis.

 

 

Tai tikriausiai vienintelės disco polo grupės šiuo metu išgyvenančios aukso amžių. Staigiai grįžęs disco polo populiarumas visame pasaulyje pavertė šias dvi grupes mega žvaigždėmis, kurios savo koncertus planuoja jau 2018 metams.

Grupė „Akcent“ įkurta 1989 metais ir jau gyvuoja daugiau nei 25 metus. Grupę sudaro vokalistas Zenon Martyniuk ir klavišininkas Ryszard Warot. Paskutinį savo albumą „Przekomy los“ išleido 2016 metais ir toliau tęsia sėkmingą karjerą rinkdami pilnas koncertų sales. Tai vienintelė grupė Lenkijoje be kurios neįsivaizduojamas nei vienas „Disco Polo“ festivalis.

Grupė „Boys“ įkurta 1991 metais yra puikiai pažįstama Lietuvos publikai. Ne kartą rengusi „anšlaginius“ koncertus Lietuvoje šį kartą atvyksta pasiruošusi nustebinti net visko mačiusius. Grupės veidas ir lyderis Marcin Miller žada sudrebinti „Pramogų areną“ su nauja programa, kurios metu skambės ne tik žinomiausi hitai, bet ir naujosios dainos.

Abi šios grupės yra laimėjusios daugybę apdovanojimų ir laikomos šokių muzikos grandais. Vienintelis jų bendras pasirodymas „Disco Polo Žvaigždės 2017“ bus surengtas tik kovo 31 d., Vilniuje, „Pramogų arenoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Pagaliau normalus koncertas, nes musu klumpiu beausiu neimanoma klausyti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių