Quantcast

Vilniuje koncertuosiantis M. Koržas užsigeidė ir pripučiamos moters

  • Teksto dydis:

Jau lapkričio 4 d. tūkstančiai gerbėjų Vilniaus „Pramogų“ arenoje mėgausis Baltarusijos ir Rusijos žvaigždės Makso Koržo koncertu.

Artėjant atlikėjo vizitui paaiškėjo daugiau detalių apie patį koncertą ir jo užkulisius. M. Koržas, kurio populiarumas pastaraisiais metai žaibiškai kyla į viršų, yra laikomas vienu žymiausių visų laikų dainininkų, kilusių iš Baltarusijos, todėl nenuostabu, kad jis gali sau leisti specialius pageidavimus ir prabangą, skiriamą svarbiausiems pramogų pasaulio žmonėms.

Atlikėjui bus paruošti 5 žvaigždučių apartamentai Vilniaus senamiestyje su įrengta specialia garso sistema ir muzikos instrumentais numeryje, kad jis bet kuriuo paros metu galėtų repetuoti. Nėra lengva organizatoriams ir su reikalavimų sąrašu arenoje. Kaip teigia organizatoriai, pagrindinis iššūkis laukia technikų. Atlikėjas pareikalavo geriausios garso sistemos Lietuvoje, kurios pakaktų Vingio parko įgarsinimui, specialiųjų efektų ir specialiai jo koncertui įrengtos apšvietimo sistemos. Gerbėjų lauks sumontuota įspūdinga scena su ekranais, kuri pagal arenos brėžinius iki smulkmenų suderinta dar prieš kelis mėnesius.

Atlikėjas taip pat reikalauja, kad pasirodymo metu būtų 100 buteliukų mineralinio vandens ant scenos ir 20 butelių šampano. Gerbėjai gali tikėtis, jog atlikėjas vandeniu ir šampanu dalinsis su visa susirinkusia publika.

Likus mėnesiui iki koncerto, organizatorius pasiekė neįprastas prašymas iš atlikėjo vadybininko. Organizatoriams buvo pavesta užduotis pasirūpinti, jog šalia scenos būtų atnešta pripučiama, guminė moteris iš erotinių prekių parduotuvės. Tai bene keisčiausias prašymas, kurio susilaukė organizatoriai per visą jų darbo laiką.

M. Koržas – talentingas jaunas vaikinas iš Minsko, kurio karjeros galėtų pavydėti daugelis kitų atlikėjų. Nuo 2013 metų, kai buvo nominuotas premijai MUZ TV 2013 kaip „Metų atradimas“, atlikėjo karjeros kreivė šovė į viršų neįtikėtinu greičiu ir jau po metų jis gavo „Geriausio albumo nominaciją“ MUZ TV 2014, išleido naują studijinį albumą „Domašnyj“, surengė naujojo albumo pristatymo turą, kuris viršijo visus lūkesčius. Iškalbingi skaičiai, kuriais gali pasigirti jaunasis atlikėjas – koncertas Maskvoje, Lužnikų stadione, 20 000 žiūrovų, koncertas Minske susilaukė 13 000 žiūrovų. Tokiais skaičiais negali pasigirti net kai kurios ryškiausios pasaulinio lygio žvaigždės.

M. Koržo koncerto Maskvoje ištrauka: 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių