Quantcast

Vilniaus mažasis teatras pradėjo 27-ąjį sezoną

  • Teksto dydis:

Šiandien, rugsėjo 24 dieną, Vilniaus mažasis teatras pradėjo naująjį sezoną su Artūros Areimos premjera „Marija Stiuart“  ir fotografės Lauros Vansevičienės paroda „Iš archyvų“.

„Dėkoju Vilniaus mažajam teatrui ir džiaugiuosi turėdama galimybę papuošti teatro erdves savo darbais. Tikiuosi, jog  ši paroda, kurią pati sau pavadinau ''Iš archyvų'',  džiugins teatre dirbančius ir sudomins prieš  spektaklius lūkuriuojančius žiūrovus. Būtų  išties šaunu, jei  žiūrovai, teatro lankytojai apžiūrinėdami šias fotografijas nuspręs apsilankyti dar nematytuose spektakliuose“, –  sako parodos autorė, parodai atrinkusi kadrus, kuriuos įamžino teatre pastaraisiais metais.  Teatrą L.Vansevičienė fotografuoja jau ketverius metus. Du pastaruosius glaudžiai bendradarbiauja su Vilniaus mažuoju teatru.

Ši L. Vansevičienės paroda kviečia praverti duris į naująjį Vilniaus mažojo teatro sezoną, kuriame žiūrovų laukia  režisieriaus P.Ignatavičiaus premjera  – „Europiečiai“ (pagal Aischilo antikinę tragediją „Maldautojos“) ir režisierės G.Tuminaitės premjera „Fantazijus“ (Alfredas de Musset). Taip pat atnaujintas legendinis "Maskaradas"  (rugsėjo 30 d.), daugybė gastrolių ir susitikimai su legendiniais aktoriais, suteiksiantys  žiūrovams galimybę geriau pažinti ryškiausias lietuviško teatro asmenybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kryževič

kryževič portretas
O Klaipėdoje Apeirono "teatras" ir juos palaikanti žurnalistė sukėlė triukšmą dėl... miesto kultūros išlikimo. Štai KOKIE svarbūs dalykai vyksta pas mus. Tiesa, kultūrininkai šaiposi, kad karas prasideda ne dėl kultūros, o dėl pinigų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių