Quantcast

Veiksmo gerbėjos kviečiamos į atominių blondinių vakarą

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 3 d. vakarą Vilniuje įsikūrusiame „Multikino“ kino centre vyks neeilinis renginys pačioms kiečiausioms iš kiečiausių.

Specialiojo išankstinio filmo „Atominė blondinė“ seanso metu į kino centrą bus kviečiamos adrenaliną ir stiprų veiksmą mėgstančios šviesiaplaukės.

„Tiesiog ateitį ir pažiūrėti filmą galima bet kada. Tačiau daug smagiau tą daryti bendraminčių draugijoje. Dažniausiai kažkokie renginiai būna skirti vyrams, šįkart visas dėmesys bus skiriamas moterims. Žinoma, renginyje lauksime ir vyrų“, – sako „Multikino“ rinkodaros vadovas Raimundas Bilinskas.

Prieš specialųjį seansą kino teatro prieigose bus įrengtas specialus, mini kliūčių „ruožas“. Merginos, norinčios išbandyti savo gebėjimus, galės iš anksto įsijausti į filmą ir atlikti specialiai renginiui sugalvotas užduotis. Merginų paskatinimui renginio partnerė kosmetikos kompanija „The Body Shop“ yra įsteigusi prizus – kvepalus, kūno kremus ir lūpų blizgius, kurių bus išdalinta visa gausybė.

Garso takeliu įtraukiantis ir nė minutei neleidžiantis atsikvėpti veiksmo trileris nukels į dvigubais agentais knibždantį Berlyną, kuomet, ore jau tvyrojo didžiulių permainų nuojauta. Tarp Rytų ir Vakarų padalintame mieste kažkas nužudo slaptosios britų tarnybos MI6 agentą bei pasisavina itin slaptą ir kompromituojantį dvigubų agentų sąrašą. Išnarplioti susidariusios situacijos ir išgelbėti slaptosios tarnybos agentų tapatybes (o tuo pačiu – ir gyvybes) į Berlyną išsiunčiama geriausia MI6 agentė Lorena Broton, žinoma „Atominės blondinės” slapyvardžiu.

Pagrindinį Atominės blondinės vaidmenį filme atliks žavioji Oskaro laureatė Charlize Theron. Prie jos jungiasi Jamesas McAvoy‘us, Johnas Goodmas ir žaibiškai garsėjanti Sofia Boutella.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių