Quantcast

„Vasaros dainų kolekciją“ R. Kazlas pristatys po atviru dangumi

  • Teksto dydis:

Vasara – tai metas, kuomet dainuoja pati gamta. Rolandas Kazlas kartu su muzikuojančiais „Pakeleiviais“ surengs išskirtinį koncertą tada, kai dainuoti yra maloniausia ir būtinai po atviru dangumi, kad labiau girdėtųsi ir matytųsi.

Daugiau nei dviejų valandų ir ne mažiau nei dviejų dalių koncertas „Vasaros dainų kolekcija“ – tai ne dainų apie vasarą ir kolekcionierius rinkinys, tačiau R. Kazlas ir „Pakeleiviai“, kaip kolektyvas bręsta, noksta ir iš savo žydinčio kūrybinio pavasario juda vasariškos brandos link, o jų dainų kolekcija pildosi naujais kūriniais.

Šis koncertas bus išskirtinis tuo, jog jame bus galima išgirsti ne tik dainas iš debiutinio albumo „Toks“, tačiau ir pačias naujausias, dar niekada neskambėjusias ir niekieno negirdėtas. Būkite pirmieji!

Belieka tik smulkmena – nusipirkti bilietą arba slapta tikėtis, jog kažkas tau jį padovanos. Tačiau, kaip rodo praktika ir ribotas bilietų skaičius, geriausia – nieko nesitikėti ir neslaptai bilietą nusipirkti pačiam sau, o galbūt jį nupirkti patinkančiam asmeniui.

Koncertas labiausiai rekomenduojamas jaunoms, jaunatviškoms, jaunėjančioms, vasariškoms, vasarojančioms, vasariškai-ankstyvai rudeniškoms, šalnų dar nepakąstoms, koncertų po atviru dangumi ir uždara žeme natūroms, žodžiu – gyviems žmonėms.

Koncerte „Vasaros dainų kolekcija“ dalyvauja R. Kazlas ir „Pakeleiviai“:

Jonė Dambrauskaitė – klavišiniai,vokalas;

Andrius Daugirdas – bosinė gitara, vokalas;

Audrius Piragis – gitara;

Dainius Didžiulis – didžiulė gitara;

Laurynas Čekelis – didžioji dalis muzikoje esamų instrumentų ir vokalas;

Žydrūnas Mockūnas – perkusija;

Martynas lukoševičius – mušamieji;

Dirigentas – (nėra).

Koncertas vyks rugpjūčio 12 d. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje. Bilietus platina tiketa.lt. Bilietų kainos: 15-20 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių