Quantcast

Šturmuoti „Euroviziją“ pasirengęs V. Bareikis stebino vėluojančius vilniečius

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį originalusis atlikėjas Vidas Bareikis pradeda savo kovą „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankose.  Savitą ryšį su žiūrovais nuolat atrandantis atlikėjas prieš pirmąjį konkurso turą savo klausytojus nusprendė pasveikinti itin netikėtai.

Penktadienio rytą kamščiuose stovintys vilniečiai buvo nustebinti V. Bareikio pasirodymų, kurie įvyko tiesiog gatvėje, priešais eilėse laukiančius automobilius. Išskirtiniu, specialiai „Eurovizijai“ siūtu kostiumu, pasipuošęs atlikėjas kalbino į darbus skubančius žmones ir tarp jų ieškojo tų, kurie šiandien kažkur vėluoja būtent pusvalanduką. Mat taip ir vadinasi šių metų V. Bareikio „Eurovizijai“ siūloma daina – „Pusvalanduko“. Arčiausiai pusvalandžio ribos vėluojančius žmones atlikėjas sveikino ir apdovanojo savo naujausiu CD albumu. 

„Šiais metais į konkursą nusprendžiau eiti dėl to, kad turiu tinkamą, aktualų kūrinį ir nuotaikingą, charizmatišką pasirodymą. Esu nusiteikęs labai rimtai ir tikrai noriu atstovauti Lietuvai Portugalijoje vyksiančiame konkurse. Visgi kartu jaučiuosi visiškai laisvas ir atsipalaidavęs. Turiu dainą, kuria tikiu šimtu procentų, labai džiaugiuosi pasirodymu, kurį parengėme, ir visa nuotaika, kurią spinduliuojame. Mes scenoje smagiai leidžiame laiką, kalbame apie dalykus, kurie man yra be galo aktualūs, komiški ir, manau, teisingi. Juk taip dažnai mums pritrūksta to „pusvalanduko“ – kartais sportui, kartais miegui, kartais artimam draugui. Rodos, tiek nedaug, bet pritrūksta. Šiandien įvykdyta sveikinimo akcija šitai tik dar labiau patvirtino – atsirado tikrai nemažai žmonių, kurie prisipažino vėluojantys, nes pritrūko laiko... Grįžtant prie dainos, ją jau esu pristatęs keliuose savo koncertuose ir pastebėjau, kad žiūrovai ne tik mielai ją dainuoja kartu, bet ir šoka smagųjį – „Pusvalanduko Dance“. Manau, šį šeštadienį per TV ekranus mus stebintys žiūrovai galės labai lengvai prie mūsų prisijungti ir papildyti pasirodymą savo palaikymu namuose,“ – atviravo V. Bareikis.

Šeštadienį Lietuvos žiūrovams bus pristatytas specialiai „Eurovizijai“ parengtas dainos „Pusvalanduko“ pasirodymas. Scenoje šėls ne tik nuolatiniai energingojo V. Bareikio palydovai „Two Drummers“ (Rasa Vaštakaitė ir Gediminas Augustaitis), bet ir du žavūs pritariantieji vokalistai – Mantas Bendžius ir Andrius Alešiūnas, rašoma pranešime spaudai. Be viso to, V. Bareikis žada dar vieną netikėtumą – kūrinio pabaigoje prie šios komandos prisijungs specialus svečias su fantastišku saksofono solo.

Po pirmojo „Eurovizijos“ atrankų turo V. Bareikis pradės iki šiol didžiausią savo muzikinį iššūkį – net 100 pasirodymų koncertinį turą – „#VB100“. Pirmieji progą susitikti su šių metų „Eurovizijos“ pretendentu turės Panevėžio, Kauno, Utenos, Palangos bei Šakių gerbėjai. Koncertuose skambės ne tik puikiai žinomos dainos, bet ir naujausio albumo „KATUKAVAKARE?“ singlai. Žinoma, bus pristatytas ir eurovizinis „Pusvalanduko“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Pajacas , daugiau nieko .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių