Quantcast

Stano nepaliauja stebinti: „Chorų karų“ atrankoje laukia tų, kam per 80

  • Teksto dydis:

Pilietiškumą ir patriotiškumą savo kraštui projekte "Chorų karai" skatins nauji chorai ir jų ypatingi generolai. Pirmosios projekto naujojo sezono atrankos jau įvyko Kaune, Vilniuje, Alytuje ir Kėdainiuose, o jau kitą savaitę savo chorą formuos projekto veteranas – dainininkas Stano.

Žinomas dainininkas žada, kad jo vadovaujamas choras vėl bus netikėtas ir išskirtinis. Atrankoje antradienį Stano laukia žilagavlių ne tik iš Vilniaus, bet ir iš visos Lietuvos: „Tikiuosi sulaukti ir vyresnių nei 80 metų – tų, kuriems širdyje dar ne sutema.“ Dainininkas žada, kad garbaus amžiaus choro nariai TV3 eteryje dainuos šiuolaikines dainas.

Stebinti Stano tikrai moka. Didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“ jis į pergalę vedė Panevėžio Pataisos namų moterų chorą ir benamių „Spindulio“ chorą. Naujajame sezone dainininkas ir dainų kūrėjas sieks parodyti, kad svarbiausia – neįkainojama gyvenimiška patirtis, o Lietuvos senjorai – išskirtiniai žmonės: „Tai bus šilčiausias ir nuoširdžiausias choras.“

Visi senjorai, mėgstantys dainą, spinduliuojantys optimizmą, vertinantys gerą humoro jausmą ir nuoširdumą, laukiami „Chorų karų“ atrankoje antradienį, lapkričio 26 dieną, 15.00 val. „Bočių“ bendrijos būstinėje, Vilniuje, Kaštonų gatvė 3.

Naujajame „Chorų karų“ sezone į pergalę kauniečius ves vyrų ansamblio „Quorum“ nariai. Vilniaus chorą subūrė dainininkė Urtė Šilagalytė. Dainininkė Asta Pilypaitė sieks pergalės su Pietų Lietuvos choru, o vakar paaiškėjo Kėdainių choro nariai, vedami kapelos „Daumantų muzikantai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kite

kite portretas
o jei koks senolis kojas uzvers
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių