Quantcast

Staigmena festivalio „Tai - aš“ mylėtojams

  • Teksto dydis:

Spalio 5 dieną, šeštadienį, Vilniaus mokytojų namų organizuojamas tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“ turi paruošęs staigmeną festivalio mylėtojams, Vilniaus miesto svečiams bei patiems vilniečiams – akciją „Džiazas sveikina bardus“. Akcijos metu džiazas maišysis su dainuojamąja poezija, o savo kūrybos paklausyti pakvies jauniausi šalies bardai.

Pirmąjį spalio savaitgalį tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“ kviečia neužsidaryti namuose ir 16 val. ateiti į V. Kudirkos aikštę, kurioje gros dirigento Ugniaus Vaiginio įkurtas vaikų ir jaunimo pučiamųjų orkestras „Jovaras“.

16.50 val. klausytojai kviečiami prie maestro Vytauto Kernagio suoliuko šalia Lukiškių aikštės – bus pagerbtas jo atminimas daina „Baltas paukštis“, kurią atliks Vytautas Glinevičius – pats jauniausias festivalyje dalyvausiantis balsas.

17.30 val. Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje susiburs janieji bardai. Nors visi dar mokyklinio amžiaus, tačiau napabūgs stoti prieš klausytojus ir savo dainomis bandys pasiekti klausytojų širdis. Pačius jauniausius atstovaus Ieva Kasperavičiūtė kartu su Justinu Dargiu, Žilvinas Ališauskas, Agnius Žemaitaitis, Dominyka Čiplytė, Gintė Marija Gylytė ir Emilija Vaiginytė. Taip pat, Vilniaus Gabijos gimnazijos moksleiviai: Greta Kelevišiūtė, Kevina Jakovleva, Gabrielė Meškelytė, Simonas Svarauskas ir Titas Širšinaitis.

Tai bus ne vienintelė tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai-aš“ surengta akcija: spalio 11-12 dienomis festivalis „Bardų vilkiku“ keliaus po Aukštaitiją.

Jau vienuoliktą rudenį skaičiuojantis festivalis „Tai-aš“ oficialiai savo pradžią paskelbs spalio 14 dieną, pirmadienį, 10 valandą Vilniaus mokytojų namuose iškelta vėliava.



NAUJAUSI KOMENTARAI

plies street light

plies street light portretas
He'll naw yu wasn't lighting shid up plies street light http://www.zoidstore.com/led_street_light
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių