Quantcast

Sostinės gyventojai kviečiami į savanorių komandą

  • Teksto dydis:

Turiningai praleisti laiką galima ir gelbėjant bei padedant kitiems. Štai penkios galimybės, padėsiančios įprasminti laisvalaikį kitaip. 

Nike konvencija. Tai rugsėjo 28 d. "Litexpo" rūmuose rengiamas festivalis. Renginio metu garsiausi pasaulio treneriai pristatys savo treniruočių programas.

Savanorių reikės šiose srityse:

- pagalba treneriams/svečiams;

- nukreipti žmonių srautus;

- pagalba VIP zonose;

- pagalba žiniasklaidos zonose;

Visus norinčius kviečiame kreiptis el. p. info@savanoriucentras.lt

Mamų mugė „Ekonomiška. Ekologiška. Prasminga!”. Vienas didžiausių renginių skirtų šeimoms, kurios ieško praktiškų ir patogių idėjų apsipirkti. Jau rugsėjo 12 – 14 d. mugė vyks Vilniuje "Litexpo" centre. Mugės tikslas – tapti tarpininkais, kurie padeda dėvėtiems daiktams surasti naujus šeimininkus, taip pratęsiant jų gyvenimą. Visi mugės dalyviai ir perkantys, ir pristatantys rūbelius į šį trijų dienų milžinišką komisą, taip pat prisideda prie beprasmio vartojimo mažinimo.

Reikės savanorių, kurie:

- gali padėti pasiruošti renginiui;

- renginio metu padės organizatoriams palaikyti tvarką.

Visus norinčius kviečiame kreiptis el. p. info@savanoriucentras.lt

Projektas “Esu savanoris senelių globos namuose“. Projekto tikslas – praskaidrinti senyvo amžiaus žmonių, gyvenančių senelių globos namuose dienas, padėti jiems kasdieniame gyvenime, palengvinti jų buitį ir suteikti džiaugsmingų akimirkų. Skatiname savanorystę šioje srityje, nes senyvo amžiaus žmonės yra lengvai pažeidžiama socialinė grupė, kuriems labai reikia visuomenės dėmesio ir pagalbos. Tikimės, kad skleisdami savanorystės idėją šioje srityje pagerinsime ne tik senelių, kurie gyvena globos namuose dienas, bet ir paskatinsime visuomenę kreipti didesnį dėmesį į senyvo amžiaus žmones.

Savanorystės sąlygos bus aptartos individualiai su kiekvienu pageidaujančiu. Projekto pradžioje planuojame kolektyvinius savanorių susitikimus su seneliais iš globos namų.

Visus norinčius kviečiame kreiptis el. p. info@savanoriucentras.lt

„Sekmadienis – sporto diena“. Aktyvų laisvalaikį skatinantis projektas kiekvieną sekmadienį iki pat rudens kvies sostinės gyventojus ir svečius laisvalaikį praleisti aktyviai sportuojant pagrindinėjeVilniausgatvėje - Gedimino prospekte. Sekmadieniais čia galima išmokti šokti, įvairiausių kovos menų subtilybių, dalyvauti įvairiausiose sveikatingumo mankštose, pramogauti su būriu draugų ar šeimyna žaidžiant badmintoną, stalo futbolą, tenisą ar išbandyti kitų rūšių sporto pramogų, kurios kiekvieną sekmadienį būna vis kitokios.

Reikia vyrų savanorių, kurie galėtų padėti kiekvieną sekmadienį nuo iki 2013.09.22.

Darbas prasidėtų sekmadieniais 8.30 val. nuo „Sveiko miesto“ biuro, esančio A.Juozapavičiaus g. 10A, po to persikeltumėte į Gedimino pr.

- Iki 11 val. padėtumėte techniškai paruošti zonas Gedimino pr.

- nuo 15 val. sutvarkytumėme, susikrautume daiktus

Visus norinčius kviečiame kreiptis el. p. info@savanoriucentras.lt

Beglobių gyvūnų organizacija „Lesė“ ieško savanorių! Jeigu Tu:

- nori padėti silpnesnėms, kurie negali pasirūpinti savimi patys;

- nebijai darbo ir iššūkių;

- esi atsakingas ir rūpestingas;

Organizacijoje yra daugybė veiklos sričių, kuriose galite:

- padėti „pagauk-sterilizuok-paleisk“ projekte;

- pagelbėti prieglaudoje.

Savanorystė galima asmenims nuo 16 metų. Reikės sudalyvauti mokymuose, dėlioti skelbimus, rašyti straipsnius, fotografuoti, organizuoti renginius ir t.t.


Šiame straipsnyje: Savanorystėsavanoriavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių