Quantcast

Skelbiami papildomi „Cirque du Soleil“ šou „Toruk – the First Flight“ pasirodymai

  • Teksto dydis:

Nors iki „Cirque du Soleil“ trupės vizito Vilniuje, kur bus rodomas vienas naujausių Kanados cirko kūrinių „Toruk – the First Flight“, lieka dar kiek daugiau nei pusmetis, bilietai į jau paskelbtus keturis pasirodymus sparčiai tirpsta.

Dėl itin didelio susidomėjimo, organizatoriai skelbia dar du papildomus šou šeštadienį ir sekmadienį. Vilniaus „Siemens“ arenoje kitų metų gegužės 23–26 d. „Toruk – the First Flight“ iš viso bus parodytas 6 kartus.

Renginio organizatoriai pastebi, jog aktyviausiai bilietus perka sostinės gyventojai, tačiau šou domisi ir kitų miestų kokybiškų renginių mėgėjai, taip pat svečiai iš Baltarusijos. Be to, sparčiausiai mažėja brangiausių bilietų. Anot organizatorių, žmonės nori sėdėti arčiausiai scenos ir mėgautis kiekviena šou artistų dovanojama akimirka.

Jameso Camerono kino filmo „Įsikūnijimas“ įkvėptas „Toruk – The First Flight“ nukelia žiūrovus į egzotišką Pandoros planetos pasaulį ir pasitelkiant vaizduotę, atradimų džiaugsmą ir neribotas žmogaus galimybes panardina į neįtikėtino pasakojimo odisėją.  

„Toruk – The First Flight“ – tai odė Pandoros čiabuvių genties – navių – ryšiui su gamta ir jų tikėjimui, kad viskas, kas gyva, tarpusavyje susiję. Tačiau šou pasakoja kiek kitokią istoriją nei matėme J. Camerono filme: nukelia į gerokai ankstesnius laikus – tūkstančius metų prieš pasirodant kino filmui „Įsikūnijimas“ ir gerokai anksčiau nei į Pandorą įžengė bet koks žmogus.

„Toruk – the First Flight“ bus jau penktasis „Cirque du Soleil“ šou, kurį savo šalyje galės išvysti Lietuvos žiūrovai. Skaičiuojama, kad iki šiol Vilniaus „Siemens“ arenoje parodytus „Saltimbanco“, „Alegria“, „Quidam“ ir „Varekai“ jau pamatė apie 80 tūkst. žiūrovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių